Nou curs: ‘Crisi climàtica i justícia ambiental: del concepte a l’acció’

Nou curs: ‘Crisi climàtica i justícia ambiental: del concepte a l’acció’

El curs vol analitzar les idees i debats sobre el concepte de justícia climàtica, comprendre les seves afectacions reals a nivell global i l'impacte a les relacions socials.

El curs Crisi climàtica i justícia ambiental: del concepte a l’acció té com a objectiu explorar i analitzar les idees i debats sobre el concepte de justícia climàtica, comprendre les seves afectacions reals a nivell global i el seu nivell d’impacte a les relacions socials.

En aquesta ocasió, es posarà el focus sobre la idea de canvi climàtic, la seva comprensió, definició i nocions jurídiques, i també es buscarà evidenciar les afectacions, solucions i processos de resiliència que s’han edificat a Colòmbia i al Kurdistan per abordar aquesta problemàtica.

El curs compta amb 4 sessions de 2 hores de durada cadascuna (la formació completa té una durada total de 20 hores). La Sessió 1 / Fonaments del canvi climàtic; Sessió 2 / Marc normatiu i jurídic internacional; Sessió 3 / El cas de Colòmbia; Sessió 4 / El cas del Kurdistan.

El curs es durà a terme del 2 al 5 d’octubre de 2023 mitjançant sessions online, via Zoom. Totes les sessions tindran lloc de 18.00 h a 20.00 h.

Per realitzar la inscripció, s’ha d’accedir a aquest enllaç. Per a qualsevol dubte, es pot enviar un correu electrònic a defensores@acpau.org. Les places són limitades.

Més informació sobre contingut i equip docent a la nostra web.