Llancem la primera edició de l’Escola d’Estiu

Llancem la primera edició de l’Escola d’Estiu

Sota el títol 'Les Amèriques: contradiccions i perspectives', la primera edició d’aquesta Escola d’Estiu vol fer una mirada a la realitat política i social d’un continent en transformació.

L’Associació Catalana per la Pau i International Action for Peace inauguren la 1a edició de l’Escola d’Estiu, que se celebrarà els dies 11, 12 i 13 de juliol de forma online.

Sota el títol Les Amèriques: contradiccions i perspectives, la primera edició d’aquesta Escola d’Estiu vol fer una mirada a la realitat política i social d’un continent en transformació. El continent americà és un conjunt de realitats múltiples, i una de les principals zones de desenvolupament i explotació de tot el món. La seva riquesa en recursos naturals el posiciona com un dels majors punts d’interès per part de les grans potències mundials. La seva diversitat i heterogeneïtat cultural i social el converteixen en un espai de confrontació d’idees, de lluites i de polítiques.

Per tots aquests motius, aquesta primera edició de l’Escola d’Estiu se centrarà a parlar i debatre sobre aquest continent, amb ponències i professionals amb expertesa a la regió.

Se celebrarà els dies 11, 12 i 13 de juliol de 16 h a 19 h de forma online. La participació és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament en aquest enllaç.

Aquí es pot consultar el programa sencer

L’Escola d’Estiu vol ser un espai d’anàlisi i reflexió, en aquesta ocasió sobre la complexa realitat política, social i econòmica del continent americà. Es busca generar i difondre idees que tinguin com a eixos l’enfortiment de la participació política, la construcció de pau i la transformació social en un territori que anhela superar la seva realitat de violència i conflicte.

Per a qualsevol dubte, es pot enviar un correu electrònic a defensores@acpau.org

Més informació