L’Escola Popular d’Economia Feminista a La Marina – Zona Franca!

L’Escola Popular d’Economia Feminista a La Marina – Zona Franca!

Presentem la vint-i-quatrena edició de l’Escola Popular d’Economia Feminista que repeteix al barri de La Marina – Zona Franca!

Les Escoles són espais de formació, intercanvi i enxarxament per a dones i identitats dissidents on, a través de les experiències viscudes, reapropiar-nos de l’economia, dels temps de vida i dels cossos que sostenen la vida. En aquesta ocasió la organitzem de la mà del Pla de Desenvolupament Comunitari La Marina Zona Franca i conclourem amb la preparació d’una acció per celebrar el 25N – Dia Internacional per l’Eliminació de les Violències Masclistes.

Treballarem al voltant de 7 mòduls temàtics durant 7 setmanes i disseccionarem l’economia capitalista, patriarcal i colonial, i com ens travessa als cossos i territoris a nivell local i global. Donarem valor a allò invisible i polititzarem els malestars, alegries, inquietuds, precarietats i afectes. Les sessions seran presencials, format que ens permetrà cuidar-nos, revisar-nos i fer safareig per capbussar-nos en els feminismes a través de metodologies i llenguatges diversos.

L’Escola Popular d’Economia Feminista (EPEF) de La Marina – Zona Franca tindrà lloc tots els dimarts, del 17 d’octubre al 28 de novembre de 2023 —ambdós inclosos—, de 17:00 a 20:00h, al Local de l’Associació de Veïnes Sant Cristòfol (Carrer del Bronze, 5-7, 08038 Barcelona).

Les EPEFs de CooperAcció són una proposta política feminista de treball per a la transformació, un procés que comença amb l’escola i que trasllada els seus impactes als carrers, als barris i a l’entorn de les persones que hi participen. Les sessions que es construeixen amb metodologies participatives, el joc i l’educació popular, situant al centre les veus, les experiències, els sabers, les preguntes i els dubtes de les participants.

El projecte de les EPEF se sustenta principalment en tres grans mirades: la feminista, l’antiracista i l’ecosocial. Cada un d’aquests tres eixos es vincula a les escoles i travessen els diferents mòduls, des dels continguts propis de la sessió com als materials d’aprofundiment.

Vols saber-ne més?
L’Escola va dirigida a dones, lesbianes, bis i trans* de totes les procedències i realitats de La Marina – Zona Franca.
Començarem el dimarts 17 d’octubre i acabarem el dimarts 28 de novembre de 2023.
Ens trobarem de 17:00 a 20:00h al Local de l’Associació de Veïnes Sant Cristòfol (Carrer del Bronze, 5-7, 08038 Barcelona).

Les sessions seran presencials i comptarem amb un espai de cures per a criatures.
Pots consultar la programació entrant aquí.
És totalment gratuït.

Com inscriure’s?
Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.
Data límit d’inscripció el diumenge 8 d’octubre de 2023.

Encara tens dubtes?
Pots veure aquest vídeo amb les experiències de participants d’edicions passades. Si encara necessites que et aclarim alguna cosa, posa’t en contacte amb escolespopulars@cooperaccio.org

Ens ajudes a fer difusió? Ens trobaràs a les xarxes!
#EPEFLaMarina