L’Escola Popular d’Economia (eco)Feminista arriba a Lleida!

L’Escola Popular d’Economia (eco)Feminista arriba a Lleida!

L’Escola Popular d’Economia (eco)Feminista arriba a Lleida!

La vint-i-sisena edició de l’Escola Popular d’Economia (eco)Feminista arriba per primera vegada a Lleida!

L'Escola és un espai de trobada i formació per a dones i identitats dissidents. En elles, compartim i analitzem entre totis les experiències viscudes, reapropiant-nos de l’economia i dels temps de vida, posant en pràctica les cures, teixint xarxa i posant en valor els cossos i territoris que sostenim la vida.

Al llarg de 7* sessions disseccionarem l’economia capitalista, patriarcal i colonial, i com ens travessa als cossos i territoris a nivell local i global. Donarem valor a allò invisible i polititzarem els malestars, alegries, inquietuds, precarietats i afectes. Les sessions seran presencials, format que ens permetrà cuidar-nos, revisar-nos i fer safareig per capbussar-nos en els feminismes a través de metodologies i llenguatges diversos.

Tan si tens dubtes com si no, vine a la sessió (in)formativa del dijous 15 de febrer, de 17:00 a 20:00h, on aterrarem què és això de l’economia feminista, resoldrem dubtes i ens posarem cara per primera vegada.

El 7 de març començarem l’Escola que dividim en dos mòduls:

  • Com organitzem la vida des dels feminismes?Dijous 7, 14 i 21 de març de 17:00 a 20:00h:
    On, des de les pròpies experiències, abordarem què es proposa des de l’ecofeminisme, hi posarem la mirada antiracista i decolonial, i analitzarem les relacions hi ha entre el nord i el sud globals.
  • Quines estratègies de cura i resistència podem construir?Dijous 4, 11 i 18 d’abril de 17:00 a 20:00h:
    Seguirem treballant des de les vivències per aprofundir en com ens impacta l’economia, i juntes identificar i teixir respostes feministes.

L’Escola Popular d’Economia Feminista de Lleida l’organitzem de la mà de l’associació LIKA i tindrà lloc a l’Hotel d’entitats Lleida Jove (C/ La Palma, 6-10, 25002 Lleida).

Vols saber-ne més?
L’Escola va dirigida a dones, bibollo i trans* de totes les procedències i realitats de la província de Lleida.
Les sessions seran presencials i, sota petició, comptarem amb un espai de cures, traducció i/o suport personal.
Pots consultar la programació entrant aquí.
És totalment gratuïta.

Com inscriure’s?
Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.
Data límit d’inscripció el dimecres 14 de febrer.

Encara tens dubtes?
Pots veure aquest vídeo amb les experiències de participants d’edicions passades. Si encara necessites que et aclarim alguna cosa, posa’t en contacte amb escolespopulars@cooperaccio.org

Ens ajudes a fer difusió? Ens trobaràs a les xarxes!
#EPEFLleida