Festa de la Pública

Festa de la Pública

Festa de la Pública

Us convidem a participar a la FESTA DE LA PÚBLICA: una festa gratuïta i oberta a tothom on celebrarem l'Educació Pública.

Famílies i públic en general, a l’aFFaC n’estem muntant una de ben grossa i no volem que hi falteu. Reserveu-vos el dissabte, 16 de març, perquè celebrarem la FESTA DE LA PÚBLICA: hi haurà concerts, tabalada, xerrades, jocs, gimcanes, tallers i un munt d’activitats per a tots els infants, joves i famílies.

Serà al Parc de l’Estació del Nord, a Barcelona entre les 10h i les 14h. I perquè volem ser-hi totes, des de l’aFFaC organitzem sortides amb autocar des de diferents punts del territori perquè pugueu venir a la festa i tornar a casa sense preocupar-vos de res! 

? Si viviu fora de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i necessiteu servei d’autocar per venir a la festa, ompliu aquest formulari perquè puguem fer una bona previsió dels recorreguts i les places necessàries. 

La Festa de la Pública es consolida com un espai de celebració de la feina feta per millorar el sistema educatiu i un dia per compartir amb vosaltres tots els èxits, els avenços i la transformació col·lectiva cap a una educació democràtica, participativa i que no deixa ningú enrere. 

Us hi esperem!