Tècnica d'educació per a la transformació social a Catalunya

Tècnica d'educació per a la transformació social a Catalunya

Estem seleccionant una persona tècnica d'educació per a la transformació social per incorporar-se a l'equip de treball a la delegació de Catalunya de Farmamundi.

Donarà suport al desenvolupament del pla de treball de l'àrea d'educació 2022/2023 i entre les seves responsabilitats estaran:

• Execució de les activitats dels projectes d'educació inclosos al pla de treball, especialment en l’àmbit de compra pública i de la justícia ambiental.

• Gestió tècnica, econòmica i administrativa de projectes d’educació: identificació, disseny, formulació, seguiment, elaboració d’informes, justificació i avaluació.

• Participació en grups de treball, xarxes i plataformes. Coordinació i interlocució amb institucions i entitats sòcies. Acompanyament a voluntariat.

• Desenvolupament d’altres funcions que contribueixin a l'assoliment dels objectius de l'entitat a la delegació, i en altres comunitats autònomes, quan s'assignin des de la coordinació de l'àrea o des de la Direcció.

PERFIL:

Busquem persona compromesa, amb iniciativa, creativitat i alta motivació per treballar en equip. Requerim que tingui especialment desenvolupades les competències següents:

Formatives: titulació superior universitària i formació especialitzada en enfocament de marc lògic. Es valorarà especialització o postgrau en cooperació per al desenvolupament, educació per a la transformació social, drets humans, gènere, interculturalitat, medi ambient i polítiques públiques.

Experiència professional: experiència demostrable en la gestió de projectes d’educació transformadora o cooperació en totes les seves fases, en especial quan es tracti d'intervencions que integrin els enfocaments basats en drets humans, gènere i interculturalitat.

Es valorarà experiència específica en processos de recerca social i de mobilització en justícia ambiental.

Comunicatives: elevada capacitat de relació, redacció i comunicació. Capacitat per dinamitzar activitats de sensibilització, facilitar grups i organitzar esdeveniments.

Personals: carnet de conduir. Disponibilitat per viatjar a nivell nacional, en funció de la planificació de l'àrea. Domini de l'ús d'eines ofimàtiques a nivell d'usuari/ària. Disponibilitat per a canvis puntuals en horari de treball en funció de projectes i planificació d'activitats.

CONDICIONS

  •  Contracte laboral de 6 mesos de durada, prorrogable, en jornada de 25 hores setmanals, de dilluns a divendres, i retribució segons conveni d'acció i intervenció social, en grup professional 2 (taules salarials publicades a la pàgina web de Farmamundi).
  • Lloc de treball: seu de Farmamundi a Barcelona (C/Erasme de Janer 8).
  • Horari de treball flexible, amb mesures per a la conciliació efectiva.
  • Disponibilitat per a la incorporació durant la primera quinzena de setembre del 2022.