TdR per Avaluació Mixta de Projecte d’EpJG d’Akwaba: COMunitats. Relacions sostenibles a l’escola i al món

TdR per Avaluació Mixta de Projecte d’EpJG d’Akwaba: COMunitats. Relacions sostenibles a l’escola i al món

Publicació del termes de referència per Avaluació Mixta de Projecte d’EpJG d’Akwaba:  COMunitats. Relacions sostenibles a l’escola i al món, centrat en la interculturalitat crítica i els drets humans.

La Fundació Akwaba, en agrupació amb COMSOC, comunicació social, estem desenvolupant conjuntament el projecte COMunitats. Relacions sostenibles a l’escola i al món, en els municipis de L’Hospitalet de Llobregat, Tarragona i Barcelona.  L’encàrrec compta amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació i Desenvolupament.

La campanya, dirigida a centres educatius dels municipis de L’Hospitalet, Tarragona i Barcelona, va començar l’1 de setembre de 2022, amb un període d’execució de dos anys, tenint com a data prevista de finalització el 31 d’agost de 2024.   

El projecte contempla també accions de difusió, sensibilització i incidència a les 4 províncies catalanes, a través d’accions de formació de futurs professionals de l’àmbit de l’educació en col·laboració amb diferents Universitats Catalanes.

El termini màxim per a la presentació d’ofertes amb la proposta donant resposta als requeriments especificats als TdR és el proper 30 de setembre.

Podeu enviar les vostres sol·licituds a educatiu@fundacioakwaba.cat amb la referència: Avaluació Mixta COMunitats.

Les propostes rebran un correu de confirmació de recepció.  

Pressupost disponible: 4.025 €

Responsables de gestió de l’avaluació: Núria Gómez Camprubí i Nines Alquézar Castillo.

 

Sou
4.025