Inscripcions obertes: "Canviar l’educació per canviar el món"

Inscripcions obertes: "Canviar l’educació per canviar el món"

Publicat el
22 setembre
Drets humans
Educació

Un espai de visibilització de l’educació per a la justícia global amb l’objectiu de promoure l’intercanvi i el treball en xarxa entre agents educatius i socials que vulguin:

  • incentivar la consciència crítica vers les causes que generen desigualtats.
  • prendre consciència sobre l’impacte de les nostres accions quotidianes en les problemàtiques globals.
  • contribuir a interioritzar la nostra coresponsabilitat per a generar alternatives i fomentar la participació d’infants, joves i adults.

Després de dos anys de pandèmia de la covid19, torna la trobada Canviar l’educació per canviar el món que té l’objectiu donar un impuls a la identificació de pràctiques educatives transformadores en l’àmbit local. Publiquem un preprograma on ja es poden veure la majoria de les 18 experiències que intervindran el dia 15, així com quins seran els espais de debat que obriran la trobada del dia 14: Per què el jovent acaba sent activista? Trajectòries educatives i vitals per entendre els processos de compromís social, moderat per l’educador social Antonio Alcántara i on s’escoltaran veus de joves activistes del nord i sud globals, i Construir societats justes. La importància d’enfortir l’Educació per a la Justícia global des de les institucions públiques, moderat per la periodista local de Canal Terrassa, Laura Contreras, i amb la intervenció d’administracions públiques.

A qui va dirigida?

  • Professorat de primària, secundària i universitat.
  • Estudiants de magisteri i pedagogia.
  • Educadors socials.
  • Entitats que treballen l’educació per a la justícia global.
  • Institucions i administracions relacionades amb l’àmbit educatiu.

 

On i quan es fa?

Divendres 14 i dissabte 15 d’octubre de 2022

Primer dia: de 16 h a 19 h (presencial i online)

Segon dia: de 9.30 h a 14 h (presencial)

 Lloc presencialCentre Cívic President Macià – Rambla de Francesc Macià, 189, Terrassa

Servei d’acollida

L’organització facilita un servei d’acollida per aquelles persones que necessitin un suport en la cura dels infants durant la jornada del dissabte 15 d’octubre. Serà de 10 a 14h per a infants de 3 a 12 anys (aforament limitat) i caldrà sol·licitar-lo en el mateix formulari d’inscripció.

 

Inscripcions

Les inscripcions ja estan obertes a través d’aquest enllaç.

El professorat que vulgui obtenir la certificació d’assistència, també ha de fer la inscripció al web XTEC entre el 12 i el 25 de setembre. Codi: 9000160541

 

Programa 2022

Consulta el programa complet