Postgrau en Cultura de Pau (25ª edició)

25ª edició del Postgrau en Cultura de Pau

Postgrau en Cultura de Pau (25ª edició)

Ja estan obertes les inscripcions per a la 25ª edició del postgrau en Cultura de Pau de l'Escola de Cultura de Pau (ECP) de la UAB, que començarà a l’octubre. Més de 800 estudiants ja han cursat el diploma de postgrau que imparteix l’ECP des de 1999. 

Des de 1999, l’Escola de Cultura de Pau imparteix de manera ininterrompuda el Postgrau en Cultura de Pau, un dels diplomes d’especialització amb més llarga trajectòria entre els que ofereix la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Aquesta formació és pionera en matèria d’educació per a la pau i construcció de pau a Catalunya, l'Estat espanyol i a nivell internacional.

El Postgrau en Cultura de Pau té per objectiu formar professionals en l'àmbit de la cultura i la construcció de la pau, aportant coneixements i eines teoricopràctiques sobre educació per a la pau, cultura de pau i transformació de conflictes tant a nivell micro (relacions interpersonals i comunitàries) com pel que fa a l'anàlisi dels conflictes armats i els processos de pau a nivell internacional. El postgrau també aprofundeix en la participació de la societat civil en la construcció de la pau, els drets humans, l’ecofeminisme i la dimensió de gènere en els conflictes i la construcció de la pau. El postgrau s’articula en tres grans mòduls i compta amb un professorat de reconegut prestigi, incloent persones acadèmiques i expertes implicades en la construcció de pau des de diferents àmbits. 

El postgrau s'imparteix els dimarts i dijous de 16 a 20h de forma presencial entre el 10 d’octubre de 2023 al 28 de juny de 2024.  

El cost del postgrau és de 2.100 euros, i oferim descomptes del 10% per exalumnes de UAB i per persones que acreditin formar part d’una entitat federada a La Fede.cat, la Coordinadora de Organizaciones para el Desarrollo (CONGDE), el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) o el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC). 

Les persones que han cursat el Postgrau en Cultura de Pau coincideixen en destacar el positiu impacte de la formació tant a nivell personal com professional. Pots consultar la programació entrant aquí

Pots veure què diuen algunes de les nostres participants d’edicions passades. Si encara necessites que t'aclarim alguna cosa, posa’t en contacte amb l'equip coordinador.