Màster Interuniversitari en Polítiques Socials i Acció Comunitària

Imatge d'estudiants del Màster de Polítiques Socials i Acció Comunitària fent una activitat i textos informatius del màster

Màster Interuniversitari en Polítiques Socials i Acció Comunitària

Forma't en acció comunitària i polítiques socials des d'una perspectiva pràctica, pluridisciplinària i territorialment propera.

El màster universitari en Polítiques Socials i Acció Comunitària aborda les polítiques públiques i l’acció comunitària combinant coneixements teòrics i pràctics amb la participació de professorat acadèmic i professional, i utilitza la metodologia de l’anàlisi de casos per fer una aproximació complexa i participativa a la realitat del territori.
Es tracten diverses àrees de coneixement al voltant de l’acció i les polítiques socials, la mediació, el desenvolupament comunitari o l’urbanisme, que es materialitzen en visites, experiències i projectes.

El màster és resultat de la participació interuniversitària a través de l’IGOP (Institut de Govern i Polítiques Públiques) i l'Escola FUAB Formació, la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida i la Universitat de Vic. Cada universitat integra al pla d’estudis el seu àmbit de competència aportant una perspectiva descentralitzada i pluridisciplinària.

  • Durada: 1 curs acadèmic.
  • Inici: octubre de 2024..
  • Lloc d'impartició: Escola de l'IGOP, Passeig Urrutia 17, Barcelona