"Estereotips visibles i invisibles en l'educació" - Formació Gratuïta per a professorat

imatge de la convocatòria

"Estereotips visibles i invisibles en l'educació" - Formació Gratuïta per a professorat

 

Com combatre els estereotips de gènere en l'educació i construir una escola més inclusiva? Com afavorir i formar en igualtat en totes les etapes educatives? Quines eines tenim per a la prevenció i eliminació de la violència de gènere per a fer realitat la igualtat?

Mind the Gap és un projecte on busquem contribuir a abordar els estereotips de gènere en l'educació a Itàlia, Espanya i Portugal, reduint la influència de les expectatives de gènere en les opcions de les nenes i els nens en l'educació, el treball i la vida.

Des de Metges del Món volem presentar-vos el projecte Mind The Gap, amb el que volem transformar les aules en espais lliures de violències masclistes i treballar conjuntament per trencar amb els estereotips i rols de gènere, formant al professorat i oferint-vos recursos per aconseguir aules inclusives, equitatives i feministes.


És per això que organitzem el curs "Estereotips visibles i invisibles en l'educació", sobre estereotips de gènere i prevenció de violències, dirigit a professorat i a personal educatiu. Hi haurà 2 convocatòries o edicions del mateix curs amb dades diferents per facilitar la participació de totes les persones interessades i molt aviat començarà la segona edició.

No t'ho perdis!

? Les dates a les quals us podeu apuntar els interessats són les següents:
 

- 2na edició: 20 i 27 d'abril i 4 i 11 de maig, de 17 a 19.30h

- 3ra edició: 18 i 25 de maig i 1 i 8 de juny, de 17 a 19.30h

 

????La formació consistirà en:


- 10h en línia, on treballarem plegats sobre la problemàtica, mostrant alternatives i recursos que tenim al nostre abast per contribuir a erradicar acabar la violència de gènere a les aules.
- 15h d'activitats asincròniques, on les participants tindran activitats i recursos per treballar individualment,  a casa i a l'aula i poder així aprofundir en les qüestions treballades.

Si et sembla interessant i com nosaltres creus que és important i necessari que la perspectiva de gènere arribi a les escoles, no ho dubtis i apunta’t!