Electrònica Justa i Sostenible

Curs 100% en línia amb el qual podràs conèixer de manera introductòria els impactes socioambientals de la producció d'aparells electrònics al teu ritme!

Electrònica Justa i Sostenible

Saps que darrere de la producció d'aparells com el teu mòbil i ordinador es produeixen diferents impactes socials i ambientals, però vols tenir-te una idea més clara dels perquès?

T'agradaria conèixer les claus del consum crític d'aparells electrònics?

Tens ganes de saber com participar per fer incidència per aconseguir una electrònica més justa i sostenible?

Doncs aquest curs és per a tu!

El Curs d'Introducció "ELECTRÒNICA JUSTA I SOSTENIBLE" neix del treball que ISF duu a terme des de 2012 en electrònica ètica. Al seu voltant s'han realitzat múltiples activitats de sensibilització i també de formació a diferents regions de l'estat. Està realitzat en col·laboració amb SETEM Catalunya i diverses universitats: UVa, UBu, UPC i Rovira i Virgili, que donen dos crèdits a l'alumnat que superi el curs.

Pretén donar un punt de vista de l'electrònica centrat en els aspectes socials que tracta i tenen relació directa amb el cicle de vida dels dispositius electrònics. Els impactes socials són generalment oblidats en les formacions tècniques, que se centren més en els conceptes, càlculs i desenvolupament de la matèria. També s'abordaran els impactes ambientals de tot el cicle de vida així com solucions.

En acabar el curs es tindrà coneixement de les alternatives existents i es tindrà una visió crítica del sector electrònic.

El curs serà impartit en castellà i serà completament en línia. Es farà una xerrada d'introducció el 4 d'octubre, i dues sessions síncrones els dies 19 d'octubre a la tarda, i el 30 de novembre a la tarda (horari a confirmar). 

La matrícula té un cost de 75€, i un preu reduït a 55€ per les estudiants de la UPC, la Universitat de Burgos, i la Universitat de Valladolid. Les estudiants de la URV podran gaudir d'una beca per part de la Fundació URV Solidària que cobrirà el total del cost de la matrícula. 

Més informació aquí: https://formacion.isf.es/curso/electronica-justa-y-sostenible/