Curs d´especialització COM PROMOURE I COMUNICAR EL CONSUM CONSCIENT, la transició ecològica i les economies transformadores

Curs d´especialització COM PROMOURE I COMUNICAR EL CONSUM CONSCIENT, la transició ecològica i les economies transformadores

És un programa d’estudis especialitzat en la capacitació professional per a la promoció i divulgació del consum conscient. Un projecte d’Opcions i Espai Ambiental.

Amics i amigues! Tenim una bona notícia, i és que tornem amb noves edicions del curs d’especialització online i presencial Com comunicar i promoure EL CONSUM CONSCIENT, la transició ecològica i les economies transformadores (Multiplica).

Pots fer-te una idea sobre els cursos en menys de minut amb aquests vídeos: presencialonline

 Aquest curs és una proposta de Multiplica, l'escola del consum conscient, un projecte d'Espai Ambiental i Opcions pioner en la capacitació professional per a la promoció i comunicació del consum conscient. Coordinat per Toni Lodeiro, Paula Ramos i Francisco Maturana. Per completar l'oferta de cursos presencials, ara també en modalitat online.

Aquest curs  és un títol propi de la Universitat de Barcelona (UB) amb dret a certificació oficial.

Si ets de les 10 primeres inscrites, rebràs una targeta regal per valor de 10 euros per a La Zona, el mercat digital del consum conscient. Pots consultar la informació completa del curs al web.

Ens pots escriure a info@multiplica.coop o mitjançant el formulari del web. També pots buscar-nos a les xarxes mitjançant el hashtag #MultiplicaCC.

T’hi esperem a l’Escola del Consum Conscient!