Xerrades informatives sobre els camps de treball 2024

Xerrades informatives sobre els camps de treball 2024

Vine a les xerrades informatives sobre els camps de treball de l’SCI on parlarem de les característiques, els requisits, el procés d’inscripció i les opcions per participar-hi!

Has pensat mai en fer un camp de treball? Vols saber l’oferta de camps al territori i arreu del món? T’agradaria fer-ne un però no saps per on començar? Vine a una xerrada informativa sobre camps de treball, on parlarem de totes les característiques, requisits i procediments.

Aquest estiu, fot el camp!

Un camp de treball és un projecte de feina comunitària dut a terme per un grup d’entre 5 i 20 voluntàries internacionals durant un període entre 1 i 3 setmanes. El grup dóna suport durant la seva estada a un projecte local transformador. Enguany, fot el camp i viu l’experiència d’un camp de treball al territori i també arreu del món.

Xerrades informatives

Agafa l’agenda! Per tal d’explicar què són i com funcionen els camps de treball, hem omplert el calendari de xerrades informatives que farem en els propers mesos. En aquestes parlarem de les característiques, els requisits, el procés d’inscripció i les opcions per participar en un camp de treball de l’SCI. El calendari de les xerrades és aquest:

  • 14 de febrer. Xerrada informativa. Presencial, BCN.
  • 20 de març. “Yes, We camp!”, jornada d’intercanvi d’experiències de voluntàries.
  • 22 d’abril. Xerrada informativa. Presencial, BCN.
  • 20 de maig. Xerrada informativa. Presencial, BCN.
  • 12 de juny. Xerrada informativa. Presencial, BCN.
  • 17 de juliol. Xerrada informativa. Presencial, BCN.

Hora: 18h
Lloc: La Vaqueria de l’SCI (C/ Carme, 95, Barcelona).

Si t’interessaria venir a alguna de les xerrades, inscriu-te al formulari!

Informació addicional

Mentre no arribin les xerrades, pots consultar l’apartat de la nostra web on t’expliquem el funcionament general dels camps de treball. També pots llegir les experiències de persones que han participat en camps de treball de l’SCI o tafanejar els camps que vam organitzar a Catalunya el 2023. Si no pots venir a les xerrades de manera presencial, també pots mirar-ne una online al nostre perfil d’IG!