Workshop internacional "Educació democràtica: la innovació pendent"

Workshop internacional "Educació democràtica: la innovació pendent"

I si l’educació democràtica fos la clau per a la millora de l’aprenentatge a la teva comunitat educativa? Les nostres escoles i organitzacions educatives respecten els drets humans i la democràcia? En què podem reconèixer la democràcia en les nostres comunitats educatives?

Des del GREUV i el GRAD de la UVic-UCC, la Càtedra de Renovació Pedagògica UdG-Can Trona, Catesco i Antigone-Information and Documentation Centre on Racism, Ecology, Peace and Non-Viοlence ens plau convidar-vos al Workshop internacional “Educació democràtica: la innovació pendent” els propers divendres 24 i dissabte 25 de març a Vic.

El workshop vol abordar l’educació democràtica com a eina clau per a la construcció de ciutadania, la inclusió i l’èxit educatiu, tot generant un espai de trobada entre els diversos agents que treballem l’educació democràtica i la ciutadania global al territori.

Divendres 24, de 17.30h a 20h coneixerem i conversarem sobre experiències internacionals d’educació democràtica. Dissabte 25, de 10h a 14h reflexionarem conjuntament sobre l’educació democràtica a partir de casos reals de contextos educatius del nostre entorn. Consulta els detalls del programa a la nostra pàgina web. 

Us hi esperem!