Signeu el manifest per garantir un 25% del pressupost de salut a l’Atenció Primària!

25% per a l'Atenció Primària JA!

Signeu el manifest per garantir un 25% del pressupost de salut a l’Atenció Primària!

Necessitem el vostre suport per aconseguir més inversió per a l'Atenció Primària 

Retards i deficiències en els diagnòstics, augment de les llistes d’espera, sobrecàrrega laboral, precarietat, ansietat i frustració dels professionals... després de dos anys de pandèmia i una dècada d'austeritat, l'atenció primària no s'ha acompanyat de les mesures suficients per a reforçar-la, ni d'un augment d'inversió suficient per a dotar-la dels recursos materials i professionals necessaris. 

S'acosta la negociació dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya pel 2023 i des d'Amnistia Internacional Catalunya, el Fòrum Català d’Atenció Primària, Marea Blanca, Medicus Mundi Mediterrània, Rebel·lió Atenció Primària i Metges de Catalunya, hem posat en marxa la campanya “25% Atenció Primària” per tal que en els pròxims pressupostos s’assigni, com a mínim, un 25% del pressupost sanitari a l’atenció primària tal com recomana l'OMS. 

Demanem que aquest 25% sigui només el principi d'un increment progressiu del pressupost, també volem més transparència, per tenir informació de quines partides són incloses en el pressupost que es destina a aquest nivell assistencial. 

Els discursos i aplaudiments d’agraïment al personal sanitari s’han de traduir en mesures concretes i en més inversió!

Us convidem a unir-vos a la campanya signant el manifest que podeu trobar al següent enllaç: https://25atencioprimaria.org/llegeix-el-manifest-unitari/

Entre totes per un 25% per a l'Atenció Primària JA!