Participa a la ruta històrica per commemorar l’activista de l’SCI Ruth Von Wild

Participa a la ruta històrica per commemorar l’activista de l’SCI Ruth Von Wild

La ruta històrica tindrà lloc al barri de Sarrià el 29 de setembre i s’emmarca en la celebració dels 40 anys de l’SCI Catalunya

Dins de la celebració dels 40 anys de l’SCI Catalunya, volem tenir present la nostra història donant a conèixer i commemorant la figura de Ruth von Wild, activista humanitària suïssa i membre de l’SCI, que coordinava la tasca de l’Ajuda Suïssa a Catalunya durant la Guerra Civil Espanyola. Si vols conèixer alguns escenaris de l’SCI-Ajuda Suïssa a Barcelona durant la guerra, el dijous 29 de setembre a les 18h farem una ruta històrica per diversos punts representatius del barri de Sarrià-Sant Gervasi. Portarem fotografies antigues d’aquests mateixos espais carregats d’història per comprovar que, tot i que han canviat al llarg dels anys, molts es mantenen igual.

Alguns dels punts que visitarem al llarg del recorregut seran les colònies “Herzberg” i “Nàdia Krúspkaia” per a infants refugiats, la casa dels Quàquers o les residències “La Pasionaria” i “Elisenda” per a famílies i infants refugiats. Ens guiarà per tots aquests racons Maria Ojuelhistoriadora i membre històrica de l’SCI Catalunya. Recorda que t’has d’inscriure al formulari i avisar-nos si finalment no pots venir.

Dia: dijous 29 de setembre
Hora: 18h
Punt de trobada: Diagonal/Aribau/Moià (aprox. Diagonal 538, Barcelona)
Inscriu-te al formulari!

També pots celebrar els 40 anys de l’SCI venint al cafè activista del dimecres 5 d’octubre i a la trobada de voluntàries del 8 i 9 d’octubre. Durant les properes setmanes us donarem més informació!