L'Observatori DESC celebra 25 anys!

L'Observatori DESC celebra 25 anys!

A més de gaudir d’una bona festa, aprofitarem la jornada per fer un homenatge a totes aquelles persones que han format part de la nostra història i fer una aposta de futur.​

Vine a celebrar-ho amb nosaltres als diferents actes que organitzem el 29 i 30 de setembre. IMPORTANT: SI ET QUEDES A DINAR EL DIA 30, RESERVA EL TEU TIQUET AQUÍ

L'Observatori DESC fa 25 anys! Per això organitzem una sèrie d'actes amb l'objectiu no només de celebrar i fer balanç de la llarga trajectòria de l'Observatori -així com mostrar la nostra aposta de futur!-, sinó que també conviden a la reflexió de l'actual conjuntura política, on la incertesa ha posat en qüestió la garantia dels drets. I, és clar, no ens oblidarem de celebrar l'aniversari amb una bona festa! ;)

Progama

Divendres, 29 de setembre · 19h · Bar La Iguana (Sants)

PRESENTACIÓ ANUARI DE DRETS SOCIALS 2022 + CONCERT PASQUINES amb la presentació del tema inèdit El Demà en col·laboració amb l'Observatori DESC.

Dissabte, 30 de setembre · 11h · Can Batlló (Sants)

- 11H DEBAT: ELS DRETS EN DISPUTA. Amb Mª Eugenia Rodríguez Palop (eurodiputada The Left EU), Javier Rubio (advocat i activista), Joan Martínez-Alier (economista i investigador) i Eulàlia Reguant (ex-diputada CUP)

- 13H BRINDIS PELS 25 ANYS: RECORREGUT DE L'OBSERVATORI I APOSTA DE FUTUR. En format vermut i parlaments.

- 14H DINAR POPULAR. A càrrec de Cuina Can Batlló. Opció vegana disponible

- 16H QUINTO MUSICAL amb regals exclusius!

- 17H CONCERTS amb Sara Terraza Dúo, C.a.f.e i IstigKeit

Entrada gratuïta. Servei de canguratge disponible el dia 30 d'11h a 14h. 

IMPORTANT: SI ET QUEDES A DINAR EL DIA 30, RESERVA EL TEU TIQUET AQUÍ