Joves per la Pau (Setmana per la Pau - Arcadi Oliveres)

Joves per la Pau; 14 de maig; 17:30h

Joves per la Pau (Setmana per la Pau - Arcadi Oliveres)

Espai multidiàleg per joves. Debatrem sobre l'ús de les xarxes socials, mitjans de comunicació i les implicacions que té pels nostres drets. L'objectiu dels debats serà l'elaboració d'un manifest per presentar a partits polítics, entitats i ciutadania. 

En què consisteix Joves per la Pau? 

Espai multidiàleg per a joves d’entre de 18 i 30 anys. Sota el títol Aliades o enemigues? Mitjans, xarxes i intel·ligència artificial, debatrem sobre l’ús que els hi donem, el finançament dels mitjans, discursos d'odi, ciberseguretat a les fronteres, entre altres temes.

Al final de l'acte, a partir dels debats, s’elaborarà un Manifest posant el focus en la denúncia de vulneracions de drets humans i propostes de polítiques de pau per presentar a posteriori a partits polítics, governs i ciutadania. Amb la col·laboració de Cristian Palazzi (Platoniq Foundation), Pol Andiñach i Viñals, i Cristina Figueras (Verificat).

Si esteu interessades a participar-hi, no dubteu a inscriure-us aquí

Aquesta activitat es celebra dins del marc de la III edició de la Setmana per la Pau - Arcadi Oliveres. Podeu obtenir més informació sobre el programa i l'activitat a la nostra pàgina web.