Fira d'entitats de voluntariat internacional #TornaCanviada

Fira d'entitats de voluntariat internacional #TornaCanviada

Un any més, Lafede.cat organitza l’anual Fira #TornaCanviada de Voluntariat Internacional. Aquesta onzena edició se celebrarà el dijous 15 de febrer, a la Lleialtat Santsenca, de 17 h h a 20 h i participaran deu organitzacions federades amb propostes de voluntariat internacional de curta i llarga durada.

Torna la Fira d’entitats de Voluntariat Internacional, un espai per conèixer les propostes de de les organitzacions especialitzades en el voluntariat local i internacional. Amb la voluntat d’apropar-se al públic jove, l’any passat Lafede.cat va organitzar dues edicions de la fira a diferents universitats de Barcelona: el 14 de febrer, a la Universitat Autònoma de Barcelona i el 4 de maig, al Campus Mundet de la Universitat de Barcelona. Enguany, la fira es farà el pròxim dijous 15 de febrer, a la sala 1 de la Lleialtat Santsenca, de 17 h a 20 h i les entitats que participaran són: Associació Catalana per la Pau, Bosco Global, Camins Fundació, Enginyeria Sense Fronteres (ESF Catalunya), Intered Catalunya, Internacional Action Peace (IAP), Solidaridad, Educación, Desarrollo (SED), Servei Civil Internacional, Setem Catalunya i VOLPA – Entrecultures. Per assistir-hi no cal inscripció prèvia.

Propostes de voluntariat per 15 països

Les propostes de les entitats es basen en estades solidàries, que permeten conèixer els projectes de les organitzacions sòcies que combinen la descobert de l’entorn amb hores de dedicació en un projecte o acompanyament internacional a defensores de drets humans. Les deu entitats ofereixen propostes de voluntariat a 16 països: Argentina, Bolívia, Brasil, Colòmbia, El Salvador, Equador, Guatemala, Índia, Mèxic, Moçambic, Paraguai, Perú, República Dominicana, Senegal i Tanzània.