Acte final del Community Linkage

Acte final del Community Linkage

Després de dos anys treballant en el vincle efectiu entre els serveis d’atenció a les violències masclistes i les xarxes comunitàries de diferents territoris europeus, el Community Linkage clou amb un acte final el 13 de juny, a la sala d’actes de Rosa Sensat (Av. Drassanes, 3 Barcelona), de 10 h a 14 h.

A l’acte final del projecte europeu “Community Linkage: entre les reflexions de les dones participants i les anàlisis dels equips dinamitzadors”, les dones participants dels diversos països partners (Itàlia, Grècia, Eslovènia i Catalunya) conversaran sobre com han viscut el projecte, quins són els principals esculls a l’hora de connectar-se amb els serveis i quina mena de canvis s’haurien de generar per tal que el propòsit principal del projecte es pugui materialitzar.

Per recollir les anàlisis fonamentals, contextualitzades i els reptes sortejats en el transcurs del procés, es durà a terme una taula rodona amb una persona representant del partenariat de cada país. Teixint els diferents relats es posarà sobre la taula la realitat que viuen les dones migrants del projecte en relació amb els serveis que transiten en la seva quotidianitat.

Per assistir a l’acte final, és necessari inscriure’s: enllaç

La Fundació Surt s’ha implicat, del 2022 al 2024, amb la creació d’un espai de suport i formació davant les violències masclistes d’un grup de dones migrades del barri de Sant Roc (Badalona). L’objectiu ha estat enfortir la seva agència pròpia, que esdevinguin agents de canvi pel seu entorn i proposar millores als serveis especialitzats del municipi on viuen.

Community Linkage és una iniciativa finançada pel Fons Europeu i en la què participem 4 entitats i centres de recerca d’Itàlia (CESIE), Grècia (Diotima), Eslovènia (ZRS Koper) i Catalunya Fundació Surt).