Acte Central - Dia Mundial del Comerç Just

Acte Central - Dia Mundial del Comerç Just

L’acte central del Mes del Comerç Just 2024 tindrà lloc el dijous 16 de maig a les 10h a la Biblioteca Gabriel García Márquez de Barcelona. Comptarà amb la participació de Laura López de la cooperativa Manduvira de Paraguai.

La Biblioteca Gabriel García Márquez de Barcelona serà l’escenari de l’acte central del Mes del Comerç Just 2024, que tindrà lloc el dijous 16 de maig a les 10h. L’esdeveniment, d’entrada oberta i gratuïta, comptarà amb la participació de Laura López, representant i filla dels fundadors de Manduvira, una cooperativa productora de sucre de canya orgànica al Paraguai. López conversarà amb la periodista del Diari ARA Sònia Sánchez sobre els impactes del comerç just a les productores i les seves comunitats.

AGENDA

10h: Presentació de la campanya del mes de comerç just a Catalunya. A càrrec  de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, la Diputació de Barcelona, i LaCoordi.

10.45h: L’impacte global del comerç just. Coneix el comerç just de primera mà amb l’entrevista a Laura López, productora de sucre de canya de comerç just del Paraguai, dinamitzat per la periodista Sònia Sánchez del Diari Ara.

11.30h: Pausa-cafè.