• Inici
  • _formació
  • CURS: L’avaluació participativa com a metodologia d’apr...

CURS: L’avaluació participativa com a metodologia d’aprenentatge a les organitzacions del Tercer Sector Social

El disseny i la implementació de processos d’avaluació és, cada cop més, una necessitat i una demanda a les organitzacions socials i laborals. Des d’alguns posicionaments teòrics -que expliquem en aquesta proposta formativa- l’avaluació no només serveix per a mesurar el grau d’assoliment dels objectius d’una organització; sinó que representa també una oportunitat per a desenvolupar aprenentatges individuals i organitzacionals durant el mateix procés avaluador.   Organització: Col·legi d’educadores i educadors socials a Catalunya.
Programa del curs:


Descarregueu-vos la fitxa completa del curs.

A càrrec de: Héctor D. Núñez López, educador social i pedagog. Màster en Investigació Educativa i doctor en Ciències de l’Educació per la UAB. 7 anys d’experiència laboral en docència universitària i investigació. 7 anys d’experiència laboral com a educador social. Membre de la Sociedad Iberoamericana de Pedagogia Social (SIPS).

 

 

Informació sobre la inscripció:

Col·legiats/ades i/o amics/gues del CEESC: 50 €

No col·legiats/ades: 70 €

Persones aturades i/o pensionistes: 55 €

 

Altra informació relevant:

Certificat: les persones participants en aquest curs rebran una vegada finalitzi l’activitat un certificat d’assistència. Per tenir dret a aquest certificat cal haver assistit, com a mínim, al 80% de l'activitat formativa.

50% de descompte per a col·legiades i amigues del CEESC a l'atur.

Més informació: http://www.ceesc.cat

Menu