• Inici
  • _ofertes
  • Responsable de Relacions Institucionals (contracte temporal)...

Responsable de Relacions Institucionals (contracte temporal)

Oferta completa a http://www.amnistiacatalunya.org/fileadmin//grupos/aic/Ofertes_treball/Convocatoria_RRII_2021_CAT.pdf

Amnistia Internacional Catalunya, d’ara endavant AIC, és una associació sense ànim de lucre dedicada a la defensa dels drets humans, independent i imparcial, que forma part d'Amnistia Internacional, moviment global independent amb més de 7 milions de socis i sòcies, activistes i simpatitzants, que treballen per un món on totes les persones gaudeixen dels drets humans. 

Organització: Amnistia Internacional Catalunya
Funcions:

Objectiu general del lloc

Sota la responsabilitat de la Coordinadora d'Amnistia Internacional Catalunya (en endavant AIC), serà responsable de dissenyar, dur a terme i fer seguiment de les estratègies i accions d’incidència política en matèria de drets humans de política interior i exterior, amb les autoritats públiques de Catalunya (Govern, Parlament i ajuntaments) en el marc de les prioritats de l’organització.

També serà responsable del treball amb altres organitzacions socials catalanes que tinguin com a àmbit d’especialització temes d’interès per AIC. L’objectiu del seu treball és assegurar que les recomanacions i preocupacions de l’organització són assumides per les diferents institucions i entitats.

 

Així mateix, assessorarà les estructures d’activistes d’AIC en la implementació d’accions de relacions institucionals, assegurant la seva formació i desenvolupament, i assegurant que les accions prioritàries d'incidència a l’àmbit local es duen a terme. A més, tindrà sota la seva responsabilitat persones en pràctiques i/o voluntàries que donaran suport a l’àrea de Relacions Institucionals.

Requisits:

Requisits

Experiència prèvia:

 Mínim 2 anys d'experiència en llocs de treball similars en una organització no lucrativa.

 Experiència professional en el disseny, execució i avaluació d’accions d’incidència política i campanyes en matèria de drets humans.

 Experiència professional en relacions institucionals amb institucions públiques, preferiblement catalanes

 Àmplia experiència de treball en equip i amb persones voluntaries.

Coneixements requerits:

 Formació específica en drets humans.

 Formació en tècniques d’incidència política i campanyes.

 Bon coneixement de les institucions públiques catalanes (Parlament, Generalitat, etc.)

 Imprescindible bon nivell de català i castellà parlat i escrit, es valoraran coneixements d’anglès

 Coneixements avançats d’ofimàtica i eines d’internet (ús de processadors de text, mòdul de presentacions, correu electrònic i pàgines web). 

Competències:

 Capacitat pel treball en equip i les relacions interpersonals (habilitats socials).

 Capacitat de resposta al treball sota pressió en un entorn canviant, sent capaç de prioritzar i respondre de manera ràpida i precisa.

 Adaptabilitat al canvi i rigor en el treball.

 Iniciativa i capacitat resolutiva.

 Excel·lent expressió oral i escrita, sent capaç de comunicar de forma concisa i motivadora.

 Capacitat de treballar per objectius.  Capacitat de gestió del coneixement.

 Competències en tasques de portaveu i parlar en públic.

A més, ha d'existir una alta motivació per al treball pels drets humans i una identificació amb els principis i missió d'Amnistia Internacional, valorant-se antecedents de pertinença i/o col·laboració amb l'organització. Serà necessari disposar de flexibilitat horària.

Es valorarà:

Es valorarà:

 Amplis coneixements de la situació dels drets humans i la realitat social a Catalunya, adquirits a través de l’experiència professional i/o acadèmica i/o activitat associativa

 Coneixements sobre gènere i experiència en incorporar la perspectiva de gènere en el seu treball. 

 

 

Condicions de la plaça:

Condicions laborals

S'ofereix una remuneració bruta anual de 38.765,86 euros. Jornada laboral de 40 hores setmanals, distribuïdes de dilluns a divendres. El contracte serà temporal per cobrir un període de baixa per paternitat i excedència d’aproximadament 12 mesos, amb un període de prova de dos mesos. El lloc de treball està situat a Barcelona, a l'oficina d'Amnistia Internacional Catalunya.

La incorporació al lloc de treball serà el febrer de 2022.

Informació requerida:

 

Enviament del currículum vitae

Aquelles persones interessades en aquest lloc de treball han d’enviar el seu currículum vitae. La data límit per enviar-lo és el dia 29 de novembre de 2021, indicant l’assumpte «RRII AIC», a la següent adreça de correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Les proves i entrevistes tindran lloc el mes de gener de 2022. La incorporació serà el mes de febrer.

Menu