• Inici
 • _ofertes
 • Termes de referència per a la realització d'una avaluació...

Termes de referència per a la realització d'una avaluació externa i final d'un projecte cofinançat per la cooperació descentralitzada espanyola durant l'exercici 2020.

L'exercici ha de permetre valorar la profunditat aconseguida pel projecte, tant en el seu aspecte sectorial com en els aspectes transversals (enfocament de gènere, drets humans, enfortiment de les capacitats locals, estratègies i processos de participació, potenciació de l'organització i enfocament de drets ).

L'establiment de mecanismes d'avaluació resulta absolutament necessari per constatar els avenços aconseguits amb l'execució de el projecte, per determinar la coherència d'aquests avenços pel que fa als objectius perseguits, i per revisar les planificacions dissenyades, en funció de les conclusions i recomanacions obtingudes de la avaluació. Termini per a la realització de l'exercici d'avaluació: 02.02. 2022. lliurament d'informe avaluació final i tancament de l'exercici)

Document complet - TDR en adjunt (final de l'article)

Funcions:

Millorat l'accés a el dret a la SSR per 56,500 dones i adolescents de les àrees rurals de la Regió de Kalyandurg, a través de la millora de la qualitat i les capacitats dels serveis sanitaris d'ús públic, de millors pràctiques de salut d'autocura i de la sensibilització de les mateixes dones i de la societat civil (Fase I)

Requisits:

 • Professional preferiblement de l'àrea de les ciències socials (antropologia, ciències polítiques, sociologia i econòmiques) amb èmfasi alts coneixements en l'àmbit de la salut pública. (desitjable);
 • Capacitat contrastada en l'elaboració d'informes tècnics narratius i financers, i en l'elaboració d'informes i resums executius d'avaluacions;
 • Experiència de treball en comunitats rurals, i especialment en països amb IDH (Índex de Desenvolupament Humà) mitjà i / o baix;
 • Coneixements i respecte per la cultura i costums de la zona;
 • Excel·lent maneig de l'anglès i espanyol;
 • Coneixements de telegu (la llengua de l'estat d'Andhra Pradesh) desitjable.
 • En concret, l'equip avaluador ha de complir els següents requisits:
 • La persona que executi l'avaluació comptarà amb una contrastada experiència en tasques d'avaluació, i si és possible en la temàtica sectorial d'el projecte objecte de l'avaluació (salut pública). L'idioma requerit per a dur-la a terme serà l'anglès (encara que l'informe d'avaluació haurà d'estar escrit en castellà)
 • A l'ésser essencial la presència en el terreny d'un equip avaluador, es valoraran molt positivament les propostes d'equips mixtes, que incloguin la presència de recursos humans locals (indis, si pot ser de l'estat d'Andhra Pradesh), o de la mateixa districte d'Anantapur ) en l'equip d'avaluació, sent possible la realització de l'informe amb part de l'equip en seu i part en el terreny.

Adreça del lloc de treball: India

Es valorarà: A l'ésser essencial la presència en el terreny d'un equip avaluador, es valoraran molt positivament les propostes d'equips mixtes, que incloguin la presència de recursos humans locals (indis, si pot ser de l'estat d'Andhra Pradesh), o de la mateixa districte d'Anantapur ) en l'equip d'avaluació, sent possible la realització de l'informe amb part de l'equip en seu i part en el terreny.

Condicions de la plaça:

 • · Retribució Cost estipulat per a l’avaluació: 6.000 € amb IVA inclòs.
 • La Fundación Vicente Ferrer es farà càrrec de les següents despeses:
 • Vol Espanya - Índia - Espanyai.
 • Transport des de l'aeroport de Bangalore fins Anantapur i viceversa
 • Allotjament i manutenció durant l'estada a Anantapur
 • Transport en terreny durant l'estada
 • Visat
 • Assegurança de viatge.

 

La proposta tècnica haurà de respectar els següents punts:

A) Proposta per a l'avaluació de el projecte esmentat amb:

Oferta tècnica dels serveis professionals proposats;

Oferta econòmica dels serveis professionals proposats:

B) CV de l'entitat (si escau)

C) CV dels integrants de l'equip avaluador de l'empresa licitadora.

D) CV detallat de l'experta o experta individual (si escau)

I) Metodologia de treball

F) Pla de treball

G) Pressupost detallant en euros totes les despeses necessàries per a la realització de la consultoria.

Informació requerida:

Els / les sol·licitants presentaran les propostes acompanyades d'una carta de presentació dels CVs i d'una còpia de l'DNI o passaport. Hauran de ser presentades per correu electrònic a la següent adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Un cop tancat el termini de la convocatòria, totes les propostes seran analitzades per la responsable del departament de programes i subvencions, i un cop tancat el procés de revisió es publicaran els resultats al web de la Fundació Vicente Ferrer:

https://www.fundacionvicenteferrer.org/es/quienes-somos/como-nos-financiamos/una-gestion-transparente

Organització: Fundació Vicente Ferrer

Menu