• Inici
  • _ofertes
  • Consultoria. Contractació de serveis externs per a dur a te...

Consultoria. Contractació de serveis externs per a dur a terme una línia de base mixta per al projecte “Millora de l'accés al dret a la salut sexual i reproductiva de les dones i noies adolescents de l'àmbit rural dels districtes de Anantapur i Kurno

Consultoria. Contractació de serveis externs per a dur a terme una línia de base mixta per al projecte “Millora de l'accés al dret a la salut sexual i reproductiva de les dones i noies adolescents de l'àmbit rural dels districtes de Anantapur i Kurnool (l'Índia)”

La línia de base que es durà a terme haurà de permetre valorar les diferents activitats emmarcades en el projecte i treure troballes que permetin si necessari reorientar la intervenció donada la situació i el context marcat per la Pandèmia de la Covid19 que s'està vivint a tot el món. Molt concretament a través d'aquest exercici pretenem, sempre que sigui sanitàriament oportú, establir i definir les situació actual de les persones titulars de drets en l'accés al dret a la salut sexual i reproductiva.

Organització: Fundació Vicente Ferrer
Documents Adjunts: TDR_LdB_2021.pdf

Menu