• Inici
  • _ofertes
  • VOLUNTARIAT ESPECIALITZAT: Feminista per fer acompanyament i...

VOLUNTARIAT ESPECIALITZAT: Feminista per fer acompanyament i facilitació del procés de reorganització interna

Context voluntariat:

Nosaltres som CooperAcció, associació feminista de cooperació internacional, creada a Barcelona el 1994 (acabem de fer 25 anys!). Tenim una base social en diferents territoris de Catalunya i 6 grups territorials: Tarragona, Sant Boi de Llobregat, Vilanova i la Geltrú, Santa Coloma de Gramenet, Reus i Granollers. 

Actualment treballem en 4 eixos: 1) Ecofeminisme i economies per a la vida 2) Autonomia dels cossos i les sexualitats 3) Dones lliures de violències i 4) Enfortiment moviment de dones i feministes. Estem desenvolupant projectes a Catalunya, Senegal, Mali, Colòmbia i El Salvador.

Actualment, estem en un procés de reorganització interna on busquem una persona que ens doni suport en les següents àrees que volem treballar:

1)    Reconeixement del treball de l’equip – reconeixement mutu.

2)    Comunicació interna: canals i mecanismes.

3)    Espais de participació dins de l'organització, presa de decisions i rendició de comptes.

4)    Sostenibilitat del projecte a tots els nivells (no només econòmica).

Per a això, hem constituït una Comissió Motora que pren la missió d’impulsar aquest procés i de treballar en 2-3 sessions diferents aquests reptes concrets per a la nostra estructura organitzativa. La persona voluntària hauria de fer un acompanyament al procés d’aquesta comissió motora que està formada per 3/4 persones de l’entitat.

Tasques:

§  Participació en reunions amb la comissió motora per preparar sessions de treball col·lectives per tractar els temes esmentats.

§  Fer la facilitació de les dinàmiques i de l’espai (sigui físic o virtual).

§  Fer la sistematització de les sessions.

Productes esperats:

§  Document amb dinàmiques per les sessions.

§  Document sistematització de les sessions.

Requisits:

§  Feminista, activista o persona amb coneixements sobre feminismes i/o gènere, dinàmiques organitzacionals, resolució i gestió de conflictes, facilitació de grups i construcció de models organitzatius horitzontals que posin les cures al centre.

§  Es requereixen capacitats de coordinació d’activitats i habilitats de treball en equip, flexibilitat, proactivitat a l’hora de resoldre tensions i promoure consensos. Bona capacitat de comunicació i coordinació amb altres persones de la Comissió motora.  

§  Bon domini del castellà parlat i escrit i bona capacitat de redacció i comunicació per escrit. Es valorarà molt positivament domini del català parlat i escrit.

§  Domini de l’Office i gestió del correu electrònic, Zoom, Jitsi, etc.

Què oferim:

§  Possibilitat de participar en altres activitats de Cooperacció d’interès per a la persona relacionades a temes de feminisme, gènere i desenvolupament.

§  Acompanyament per part d’un equip de persones proactives i amb perfils diversos.

Període voluntariat: 3 mesos

§  Inici del voluntariat: 6 de setembre

§  Finalització del voluntariat: 30 de novembre

Temps aproximat de dedicació:

§  60 hores

Les persones interessades han de fer arribar el seu CV abans del 30 d’agost del 2020 a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant la referència Voluntariat especialitzat.

Es contactarà amb les persones interessades la primera setmana de setembre.

Menu