• Inici
  • _ofertes
  • T'agradaria col·laborar amb nosaltres? El FICAB necessita v...

T'agradaria col·laborar amb nosaltres? El FICAB necessita voluntaris/es!

QUÈ ÉS EL FICAB?

El Festival Internacional de Cinemes Africans de Barcelona (FICAB) proposa un viatge a la diversitat i creativitat del continent africà narrat a través del llenguatge cinematogràfic. El Festival pretén convertir-se en un referent necessari dins l’ampli ventall de festivals de la ciutat de Barcelona, reivindicant la qualitat dels cinemes d’Àfrica i la seva diàspora, així com servir d’eina per a la revisió de l’imaginari estereotipat que existeix sobre aquesta regió. Amb el cinema com a branca central, el FICAB busca ser una finestra a les realitats d’un continent encara molt desconegut i obrir un espai per alimentar el coneixement mutu amb un seguit d’activitats acadèmiques i divulgatives en cada edició.

El FICAB neix amb l’objectiu d’apropar al públic general tant la complexitat política, social i cultural africana com de visibilitzar els nostres vincles amb ella, a través de les mirades i veus de realitzadors i artistes d’aquest continent i amb la vinculació d’agents culturals de la societat catalana.

Més informació del festival aquí: http://ficab.cat/

QUI HI HA DARRERE DEL FESTIVAL?

L'associació CinemÀfriques és una associació cultural formada per Wiriko, Africaye i el CEA, amb l’objectiu d’apropar els cinemes de l’Àfrica i les seves diàspores a Barcelona i Catalunya. Volem mostrar la diversitat i creativitat del continent africà en les seves arts i cultures, obrint una finestra a les produccions de més qualitat que es produeixen a la industria cinematogràfica africana, per així permetre i facilitar la reflexió i el debat.

FUNCIONS DE L'EQUIP DE VOLUNTARIS/ES

Per a la tardor d'aquest any, CinemÀfriques ha organtizat tres projectes cinematògrafics. Una setmana de projeccions a la Filmoteca de Catalunya anomenada "Retrospectiva 'Àfrica és nom de dona, memòria de la veu femenina en la FESPACO'"; la primera edició del Festival de Cinemes Africans de Barcelona i  un tercer projecte, el "FICAB al barris", basat en la projecció de pel·lícules africans a diferents barris de Barcelona.

Per aquest motiu, busquem suport sobretot en l'àmbit de la comunicació, coordinació fílmica i logística d'esdeveniments. D'aquestes tres àrees hi ha una persona responsable que coordinarà la feina i funcions de les persones voluntàries.

L'horari i disponibilitat és flexible. La tasca de voluntariat no és remunerada.

Durada del voluntariat: de setembre a novembre de 2019.

PERFIL DE L'EQUIP DE VOLUNTARIS/ES:

Suport en Comunicació
Llicenciada/estudiant de periodisme.
Experiència en tasques de comunicació.
Imprescindible: experiència en redacció de notes de premsa i contacte amb els mitjans de comunicació.
Gestió de xarxes socials.
Català.

Suport en coordinació fílmica
Experiència en gestió d'esdeveniments audiovisuals.
Experiència en gestió de còpies audiovisuals.
Coneixements tècnics bàsics en projeccions audiovisuals.

Logística d'esdeveniments
Experiència en gestió d'esdeveniments

Si el teu perfil no s'adapta a les necessitats que tenim, però estàs convençut/da i motivat/da en donar un cop de mà al projecte i aprendre, escriu-nos igualment!

PROCEDIMENT:

Envia un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 21 de juliol, explicant el teu perfil, les teves motivacions i disponibilitat pel projecte i et donarem resposta tant aviat com es pugui. Farem una reunió de benvinguda a les persones voluntàries sel·leccionades el dimarts, 23 de juliol a les 17h. Més endavant, específicarem on.

Moltes gràcies!

Organització: Associació CinemÀfriques

Menu