• Inici
  • _ofertes
  • Coordinador/a de medicusmundi a Cabo Delgado (Moçambic)...

Coordinador/a de medicusmundi a Cabo Delgado (Moçambic)

Obrim el procés de selecció per cobrir la plaça de coordinador/a de medicusmundi a la província de Cabo Delgado a Moçambic.

 

 

Organització: Medicus Mundi Mediterrània
Funcions:

Principal objectiu de la plaça:

El/la coordinador/a serà responsable de la resposta operativa de medicusmundi a la província de Cabo Delgado. En estreta col·laboració amb l'equip de Maputo i de la Seu a Barcelona, ​​defineix i planifica els objectius i prioritats de la intervenció a la província, identificant les necessitats de desenvolupament en matèria de salut pública, analitzant el context i les qüestions de salut, els riscos i limitacions i preveient les necessitats humanes, financeres i institucionals.

Serà responsable de la gestió tècnica i financera dels projectes sobre el terreny, assegurant-se que es compleixen els terminis i resultats previstos en la formulació dels mateixos.

És la persona responsable de coordinar els equips a la província i l'articulació i coordinació institucional entre els diferents nivells (nacional, provincial i de districte i amb les xarxes i associacions), informant al Representant de País dels contactes efectuats.

Requisits:

Trobaràs tots els detalls de l'oferta al nostre web (fes clic al link de més informació).

Condicions de la plaça:

Trobaràs tots els detalls de l'oferta al nostre web (fes clic al link de més informació).

Menu