• Inici
  • _ofertes
  • La Fundació Lluís Espinal - Cristianisme i Justícia, cerc...

La Fundació Lluís Espinal - Cristianisme i Justícia, cerca voluntaris/es per ajudar en l’activitat del Centre donant suport a tasques administratives

Cristianisme i Justícia és un Centre d’Estudis dedicat a la reflexió social i teològica.  Va ser creat el 1981, promogut pels jesuïtes de Catalunya, com a resposta  a la tasca prioritària “del servei de la fe i la promoció de la justícia”. Agrupa un equip interdisciplinari de voluntariat intel·lectual format per més de 80 professors/es de ciències socials i de teologia, i de professionals i experts que estan en contacte directe amb les realitats socials.

El voluntariat és doncs clau no només perquè el centre pugui desenvolupar la seva activitat sinó perquè contribueix a crear un equip de persones compromeses amb els objectius de transformació social del centre.

Què necessitem en aquests moments?

- Persones amb coneixements bàsics administratius i informàtics a nivell de gestió que ajudin en les tasques administratives de gestió de la Fundació. Tasques, com per exemple la introducció de dades al sistema de gestió informàtic de l’Entitat (CRM)

- Persones amb coneixements bàsics de comptabilitat, que ens donin un cop de mà en aquesta tasca.

En els dos casos es tractaria d’un o dos matins a la setmana, depenent de la disponibilitat.

Què oferim:

 

  • Contracte i assegurança de voluntariat.
  • Coneixement intern de la feina de Cristianisme i Justícia.
  • Possibilitat de participar a les diferents activitats que ofereix Cristianisme i Justícia de manera gratuïta.

Les persones interessades us podeu posar en contacte amb Carme Moles Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Organització: Cristianisme i Justícia

Menu