Cartell_mentoria_2018-19 Cartell_mentoria_2018-19

Voluntariat: MENTORS/ES JUVENILS CURS 2018-19

Busquem persones voluntàries que vulguin convertir-se en mentors i mentores de joves d'una escola de Nou Barris (Barcleona) durant el curs escolar 2018-19. Es requereix disponibilitat els dilluns pel matí. 

L'objectiu del projecte "MENTORIA JUVENIL" de Metges del Món és acompanyar a joves d'entre 14 i 16 anys en un moment de la seva vida que pot ser crucial per al seu futur. A través de dinàmiques, activitats i tutories amb els mentors i mentores, al llarg del curs, els i les estudiants aprenen a identificar les seves pors, les seves habilitats, a reconèixer els seus defectes i a descobrir noves oportunitats i camins per a aconseguir els seus objectius en la vida. 

Busquem persones voluntàries, que des de la seva pròpia experiència acompanyin a joves de 3er i 4rt d'ESO durant el curs escolar 2018-19, els dilluns d’11:45h a 12:45h (4rt) i de 12:45h a 13:45h (3er). Les persones poden ser mentores en un curs o en ambdós. 
El centre educatiu està situat al barri de La guineueta, al districte de Nou Barris de la ciutat de Barcelona. 

Es requereix per tant disponibilitat els dilluns pel matí durant tot el curs. 

--------------------

Buscamos personas voluntarias que quieran convertirse en mentores y mentoras de jóvenes en una escuela d eNou Barris (Barcleona) durante el curso escolar 2018-19. Se requiere disponibilidad los lunes por la mañana. 

El objetivo del proyecto "MENTORIA JUVENIL" de Metges del Món es acompañar a jóvenes de entre 14 y 16 años en un momento de su vida que puede ser crucial para su futuro. A través de dinámicas, actividades y tutorías con los mentores y mentoras, a lo largo del curso, los estudiantes aprenderán a identificar sus miedos, sus habilidades, a reconocer sus defectos y a descubrir nuevas oportunidades y caminos para alcanzar sus objetivos en la vida.

Buscamos personas voluntarias, que desde su propia experiencia acompañen a jóvenes de 3º y 4º de ESO durante el curso escolar 2018-19, los lunes de 11:45h a 12: 45h (4º) y/o de 12:45h a 13:45h (3º). Las personas pueden ser mentoras en un curso o en ambos.
El centro educativo está situado en el barrio de La Guineueta, en el distrito de Nou Barris de la ciudad de Barcelona.

Se requiere por tanto disponibilidad los lunes por la mañana durante todo el curso.

Organització: Metges del Món
Funcions:

- Preparar activitats i dinàmiques per a treballar diferents valors i conceptes amb els i les joves en les reunions amb la resta de mentors/es i l'equip tècnic de Metges del Món

- Realitzar les activitats i dinàmiques preparades anteriorment amb els i les joves

- Acompañar als i les joves en algunes sortides lúdico-culturals durant el curs escolar en el marc del projecte de Mentoria Juvenil 

- Fer un retorn a l'equip tècnic i a el/la tutor/a del grup escolar sobre les reflexions i dinàmiques realitzades 

Requisits:

Busquem persones joves amb ganes de compartir les seves experiències amb estudiants de 3r i 4t d'ESO. No cal tenir experiència en cap camp en concret, però sí disponibilitat els dilluns pel matí durant tot el curs escolar. 

Es valorarà:

Es valoren perfils d'educadors/es, psicologia, lleure, coaching, etc.

Informació requerida:

Enviar un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb l'assumpte "MENTORIA JUVENIL". 

Menu