Voluntariat Justicia i Pau

 

Estem buscant noves persones voluntàries!

 

Estem programant el nou curs i tenim molts projectes al cap, però necessitem més mans! Ens ajudes?

Estem buscant 4 perfils diferents de voluntariat. Si creus que t'ajustes al perfil o coneixes alguna persona que pogués estar interessada, no dubtis a escriure'ns.

 

COMUNICACIÓ

La comissió de comunicació fa anys que treballa de manera transversal amb la resta de comissions de l'entitat per donar suport en la part comunicativa, però aquest nou curs encetem un nou repte: el disseny d'un nou web!

Vols sumar-t'hi?         

 

CAPTACIÓ DE FONS

S'ha creat un equip per cercar noves vies de finançament de l'entitat (recerca d'empreses col·laboradores, campanyes de crowdfunding i totes aquelles idees que puguin ajudar). Si t'agraden els reptes, aquest és el teu grup de treball!         

 

DRETS HUMANS

L'equip d’incidència per violacions de drets humans elabora cartes de denúncia, protesta o preocupació davant de casos de violació dels drets humans arreu del món. Amb aquesta tasca s’intenta pressionar els governs implicats perquè rectifiquin determinades decisions o impulsin polítiques per aturar o prevenir actes contra els drets humans.         

 

TRADUCCIÓ 

Són molts els articles, comunicats i informes que elaborem i publiquem al llarg del curs, i també rebem informacions i notícies d'altres entitats d'àmbit internacional de les que ens fem ressò. Però no sempre podem corregir i traduir tots aquests texts a la velocitat que voldríem. Domines el català, el castellà, l'anglès o el francès i ens vols donar un cop de mà?

 

        

Recorda que també pots ser voluntari o voluntària de Justícia i Pau integrant-te de forma estable en algun dels nostres grups de treball. O bé, formar part d'alguna comissió territorial.

Organització: Justícia i Pau
Més informació: Justícia i Pau

Menu