Servei de Voluntariat Europeu al Regne Unit

Organització: Aliança per la Solidaritat i Volunteering Matters
Funcions:

El/la voluntari/a tindrà l'opció de participar en diferents tipus de projectes:
Grandmentors: és un projecte innovador que utilitza el poder de la tutoria intergeneracional per recolzar a joves. Aquests mentors són voluntaris/as de 50 anys o més que empren la seva saviesa, la seva energia i la seva experiència de vida per ajudar a mantenir als/les joves que abandonen l'assistència pel bon camí. El/la voluntari/a s'involucrarà en el suport i la tutoria dels/les joves que abandonen el sistema de cuidat
Projecte "Ancla" /Àncora: s'està duent a terme un curs de primers auxilis per ajudar a les persones a enfrontar-se a la depressió i l'ansietat. El/la voluntari/a recolzarà aquest projecte dins de l'escola perquè els/les joves s'involucrin més en la salut mental i el benestar propi.
Projectes de futur: aquest projecte implica ser un/a mentor/a para persones amb dificultats d'aprenentatge o problemes de sortiu mental. Es tracta d'encoratjar i recolzar a persones amb discapacitat.
◦ Pot haver-hi canvis respecte als projectes i poden aparèixer nous.

Requisits:

No es requereixen requisits específics, tan sol tenir un nivell d'anglès bo per poder mantenir converses, ja que serà necessari per comunicar-se amb els/les companys de forma efectiva. Encara que es podrà rebre suport en la llengua a través de cursos online, si és necessari.

Es valorarà:

10 mesos de voluntariat al Regne Unit començant com a tard, el 15 de setembre. Les despeses del viatge, el menjar i l'allotjament queden coberts i a més, es rep uns diners de butxaca per a altres despeses.

Menu