• Inici
  • _ofertes
  • Art per afrontar l’emancipació - Acompanyament de joves...

Art per afrontar l’emancipació - Acompanyament de joves

 GR 16-18: Art per afrontar l’emancipació

 Punt de Referència és una entitat catalana sense ànim de lucre creada l’any 1997 per oferir acompanyament i suport als nois i noies que surten dels centres de protecció de menors i han d’emprendre la seva vida adulta. 

GR 16-18: Art per afrontar l’emancipació és un projecte de mentoria grupal a través de la fotografia que posa l'atenció en un moment clau en la vida dels joves acollits en centres de protecció, els dos anys abans de la majoria d’edat.

Descripció:

Busquem persones de 25 a 30 anys, amb interès i coneixements previs de fotografia, disposades a compartir sabers sobre aquesta disciplina i acompanyar en el procés d’aprenentatge i creixement a joves acollits en centres de protecció. Aquest procés d’acompanyament serà guiat i acompanyat, per la tècnica responsable del projecte.

Organització: Punt de Referència
Funcions:

Acompanyar i guiar als joves d’entre 16 i 18 anys assignats a millorar les seves competències personals, emocionals i socials, amb l’aprenentatge de la fotografia com a vehicle per a la construcció d’un vincle de confiança. Prèviament cal passar per un procés de selecció, autoritzar a l’entitat a tramitar el certificat negatiu de delictes de naturalesa sexual i assistir a una formació de quatre hores prèvia a l'inici de les sessions grupals.

Requisits:

Persones empàtiques, sociables, dinàmiques i comunicatives, entre 25 i 30 anys, amb disponibilitat i capaces de connectar amb jovent adolescent d’origen divers, amb interès i coneixements sobre fotografia i ganes d’acompanyar a un/a jove a millorar les seves oportunitats d'emancipació.

Condicions de la plaça:

Dues hores els dimarts a la tarda (de 17-19h) i una hora de formació i seguiment presencial al mes amb la tècnica del projecte. Des del mes d’octubre de 2018 al juny de 2019.

Lloc:

Les sessions de formació i les trobades de mentoria grupal es desenvolupen a la ciutat de Barcelona.

Informació requerida:

Per més informació enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar a 93.3297428.

Menu