Oferta de feina: suport a l'àrea de campanyes

SETEM Catalunya (www.setem.cat) és una associació de solidaritat internacional independent i participativa que, juntament amb altres organitzacions, vol sensibilitzar la ciutadania sobre les creixents desigualtats globals del nostre món i les seves causes i promoure les transformacions personals i socials necessàries per aconseguir un món més just i solidari.

Cerquem una persona de Suport a l’Àrea de Campanyes, concretament a la Campanya Roba Neta i a la campanya d’electrònica Make ICT Fair. La persona seleccionada s’integrarà a l’Equip Tècnic de SETEM Catalunya -a la seu de Barcelona- i als seus processos de presa de decisions col·lectiva. Les seves funcions estaran lligades a les activitats de formació, publicacions, dinamització d’activistes i altres i es coordinarà amb les responsables d’aquestes campanyes especialment.

Les persones interessades han d’enviar un CV i una carta de motivació en català a Recursos Humans de SETEM Catalunya: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb la referència “Oferta de treball: Suport a l’Àrea de Campanyes” fins el 25 de març del 2018. Les candidatures seleccionades seran convidades a una entrevista en català i anglès i a una prova breu de redacció.

Organització: SETEM

Menu