• Inici
  • _ofertes
  • Convocatòria per enviar candidatures al Premi Solidaritat...
Imatge Premi Solidaritat 2017 Imatge Premi Solidaritat 2017

Convocatòria per enviar candidatures al Premi Solidaritat

L’Institut de Drets Humans de Catalunya convoca el Premi Solidaritat per reconèixer la trajectòria de persones, entitats i col·lectius en la defensa dels drets humans a Catalunya. Un guardó que des de 1987 ret homenatge a la tasca solidària i compromesa que diàriament es porta a terme a casa nostra per fer dels drets humans una realitat.

El guardó és escollit per un jurat, format per membres de la junta de l’IDHC i per persones destacades pel seu activisme en favor dels drets humans a Catalunya, encarregat de valorar les candidatures que es rebin fins al 31 de gener de 2018.

Qualsevol persona o col·lectiu pot enviar les seves propostes de candidatures, omplint aquest formulari i enviant-ho per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., seguint les bases de la convocatòria.

El febrer de 2018 el jurat es reunirà per escollir el Premi Solidaritat 2017 que serà lliurat en un acte públic al Parlament de Catalunya, on la persona o col·lectiu guardonat rep l’obra insígnia del Premi Solidaritat creada per l’artista Jaime de Córdoba.

En el marc del premi, des de 1998, s’atorga també una menció especial mitjans de comunicació, un reconeixement als mitjans i professionals que, en l’exercici de la seva tasca divulgativa i informadora, aborden d’una manera clara i decidida la defensa, protecció i promoció dels drets humans. La menció s’atorga per iniciativa pròpia de la junta de l’Institut de Drets Humans de Catalunya.

Organització: Institut de Drets Humans de Catalunya
window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-110099320-2');