PRÀCTIQUES EN COMUNICACIÓ I CAPTACIÓ DE FONS

Si has realitzat estudis (grau, llicenciatura, postgrau…) afí a les nostres àrees de treball, t'oferim la possibilitat d'incorporar-te durant un temps en un equip internacional i dinàmic, amb el qual tindràs un acostament al món professional de la cooperació i accés a unes pràctiques amb caràcter formatiu.

Organització: Acció Contra la Fam
Funcions:

Sota la supervisió directa del Tècnic de Comunicació i Fundraising a Barcelona i amb el recolzament des de la Coordinació per part del Departament de Formació i Relacions Acadèmiques des de la seu a Madrid, la persona participarà en:

 

- Gestió i seguiment de campanyes i esdeveniments per a implicar a institucions, organitzacions i empreses en les diferents campanyes (escoles, restaurants i altres col·lectius) en la lluita contra la desnutrició infantil.

- Gestió de la comunicació externa de la Delegació:

·         Facebook,

·    Ajuda en l’elaboració dels plans de comunicació de les campanyes, esdeveniments i projectes de sensibilització,

·         Dossiers de premsa, etc.

- Identificació, formulació, seguiment i justificació d’activitats i projectes de sensibilització i educació per al desenvolupament.

- Traducció de documents, notes de premsa al català i difusió a mitjans, donants i contactes.

- Desenvolupar el treball de relació amb empreses vinculat a campanyes i esdeveniments.

- Col·laboració en esdeveniments solidaris, trobades i actes d’educació per al desenvolupament i sensibilització organitzats a l’àrea d’influència de la Delegació

- Seguiment de l’equip de voluntariat i col·laboradors de la Delegació.

- Tasques administratives i altres d’atenció al públic general de l’oficina.

Requisits:

1. Formació: Graduats universitaris en qualsevol de les següents àrees:

Publicitat/Relaciones Públiques/Periodisme/Màrqueting o afí

2. Nivell d'idiomes: preferència de l'espanyol, català i anglès

 

 

Es valorarà:

Coneixements en Paquet Office, BBDD, xarxes socials, Photoshop.

Condicions de la plaça:

·         Integració en l’organització, de reconegut prestigi internacional, present en més de 40 països amb la possibilitat de conèixer més a fons el treball d’una organització d’ajuda humanitària amb 5 seus internacionals.

·         Contracte de pràctiques remunerades a jornada completa.

·         Pràctiques tutelades per un tutor del Departament i un mentor en el Departament de Formació Externa i Relacions Acadèmiques.

·         Briefing de benvinguda i formació d’acollida d’ACH així com possibilitat de participar en altres formacions organitzades per Acció contra la Fam (internes i/o externes) que s’ajustin al perfil.

·         Debriefing de final de pràctica per a avaluar les activitats i el projecte desenvolupat per la persona practicant i entrevista d’orientació amb el Departament de Recursos Humans.

·         Certificat de pràctiques.

·         Assegurança d’accidents i responsabilitat civil, segons s’estableixi en conveni.

·         25 dies laborables de vacances anuals (proporcional al temps en pràctiques).

·         Tickets Restaurant.

 

 

Informació requerida:

Si estàs interessat a participar en alguna d'aquestes convocatòries, envia el teu CV i una carta explicant el teu interès a col·laborar amb nosaltres a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant en l'assumpte el Títol de pràctica.

Menu