Pràctiques en Anàlisi de Gènere Catalunya

 

Si estàs realitzant estudis (grau, llicenciatura, postgrau…) afí a les nostres àrees de treball, des d’Acció contra la Fam t'oferim la possibilitat d'incorporar-te durant un temps en un equip internacional i dinàmic, amb el qual tindràs un acostament al món professional de la cooperació i accés a unes pràctiques amb caràcter formatiu.

Objectius de les pràctiques:

 

1.   Integrar-se en un equip professional per a millorar les teves competències.

2.   Conèixer el funcionament global d'una organització Internacional.

3.   Contribuir a l'aplicació a Catalunya de l'Agenda de Gènere d'Acció contra la Fam - Internacional.

Organització: Acció Contra la Fam
Funcions:

L'estudiant participarà i podrà donar suport en les següents tasques:

1.   Definir els Termes de referència per a una Anàlisi de Gènere del programa d'Acció social a Catalunya. Prenent com a base el manual “Realitzant una Anàlisi de Gènere en Acció contra la Fam Internacional”, i uns altres possibles manuals de referència en el sector.

2.   Sota la coordinació de la Delegada de Catalunya i Aragó, i en col·laboració amb els membres de l'equip, dur a terme la recol·lecció i anàlisi de dades.

3.   Recolzar a la Delegada de Catalunya i Aragó en l'elaboració i socialització de l'informe d'Anàlisi de gènere del programa d'Acció social a Catalunya.

Requisits:

1.         Formació: Estudis superiors. Formació específica en Enfocament de gènere i/o Noves masculinitats

2.         Nivell d'idiomes: català i castellà.

 

 

Es valorarà:

Valorem coneixements en sector Acció social

Condicions de la plaça:

Incorporació: Immediata

Nombre de mesos de pràctica: 2-3 mesos

Horari ofert: Matins

Pràctica presencial/a distància: Presencial

Oferim:

•    Conveni acadèmic de pràctiques entre el centre d'estudis i Acció contra la Fam.

•    Integració en l'organització de reconegut prestigi internacional, present en més de 40 països amb la possibilitat de conèixer més a fons el treball d'una organització d'acció humanitària i acció social amb 5 seus internacionals.

•    Pràctiques tutelades per un tutor del departament en el qual s'inscriu la pràctica i un mentor en el departament de formació Externa i relacions acadèmiques.

•    Formació d'acolliment, briefing de benvinguda així com possibilitat de participar en altres formacions organitzades per Acció contra la Fam (internes i/o externes) que puguin contribuir i ajudar al desenvolupament professional de l'estudiant

•    Debriefing de finalització de pràctica amb tutor i mentor per a avaluar les activitats i el projecte desenvolupat per l'estudiant.

•    Entrevista d'orientació professional amb el departament de RRHH.

•    Certificat de pràctiques.

•    Assegurança d'accidents i responsabilitat civil, segons s'estableixi en conveni acadèmic.

•    Les pràctiques són de caràcter no remunerat. Per a estudiants sense cap tipus de beca o suport econòmic durant els seus estudis, es contempla una ajuda per a menjar i transport urbà que es concretarà durant la negociació del conveni acadèmic amb el centre d'estudis.

 

Les pràctiques tenen caràcter formatiu, això significa que l'estudiant tindrà accés a diferents cursos de capacitació de l'organització.

 

 

 

Informació requerida:

Si estàs interessat a participar en alguna d'aquestes convocatòries, envia el teu CV i una carta explicant el teu interès a col·laborar amb nosaltres a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant en l'assumpte el Títol de pràctica.

Menu