Curso online "Nuevas formas de gobernanza para garantizar el Derecho Humano al Agua y al Saneamiento"

Vols saber com afecta el compliment del Dret Humà a l’Aigua i Sanejament (#DHAS) les diferents formes de gestió de l’aigua? T’agradaria saber què és l’ecofeminisme? I per què és necessari abordar-ho per a garantir-ne aquest Dret Humà?

En aquest nou curs parlarem de l’evolució del reconeixement normatiu del Dret Humà a l’Aigua i al Sanejament, dels nous models de gestió d’aigua amb casos com el de Barcelona, Terrassa o la gestió comunitària a Llatinoamèrica i de l’ona de remunicipalitzacions. Ho farem des d’una visió ecofeminista i de justícia global i ambiental.

El curs tindrà lloc del 5 d’octubre al 14 de desembre (40 hores lectives) i al final del curs, s’entregarà un certificat amb la nota final a aquelles persones que superin els criteris d’evaluació.

El curs s’adreça a tota persona que vulgui aprofundir en el coneixement relacionat amb el Dret Humà a l’Aigua i el Sanejament, integrant aspectes clau en el seu anàlisi tals com el model de gestió, la governabilitat de l’aigua, l’emergènca climàtica i la cooperació al desenvolupament i la justicia global.

Organització: Enginyeria sense Fronteres

Menu