SOM GENERACIÓ IN SOM GENERACIÓ IN

Impulsa el teu negoci amb el programa Generació IN!

Fes realitat la teva idea emprenedora a través del programa Generació IN!

Programa online i gratuït d'emprenedoria, de la Fundació Acció contra la Fam, que va dirigit a persones joves beneficiàries del Sistema e Garantia Juvenil

Què hi trobaràs?

  • Assessorament telemàtic personalitzat, on tindràs suport del nostre equip tècnic mitjançant plataformes com: Teams, Skype o via telefònica.
  • Acompanyament en el teu procés emprenedor.
  • Organitzem cicles de tallers formatius, impartits per formadors i formadores expertes i especialitzades en diferents temàtiques, per adquirir coneixements essencials per emprendre. Tallers com:
    • Com fer un pla d'empresa, com millorar la teva presentació en públic practicant l'elevator pitch, màrqueting digital, com validar la teva idea de negoci, com escollir la teva forma jurídica del negoci, finançament alternatiu ( com dissenyar una campanya de Crowdfunding), i molts més!
  • Tindràs accés a una plataforma virtual on trobaràs totes les eines essencials per iniciar-te en l'emprenedoria.
  • Participació en concursos, esdeveniments i networkings d'emprenedoria.
  • I, a més, podràs optar a una ajuda directa a l'autoocupaicó de fins 2200€ per posar en marxa el teu negoci.

Aquest programa és gratuït ja que està finançat pel Fons Social Europeu.

 

Organització: Acció contra la Fam Fundació Acció contra la Fam
Programa del curs:

Proper cicle de tallers formatius: del 16 d'octubre al 4 de novembre del 2020. De dilluns a divendres, de 10h a 12:30h (excepte el primer taller que és de 12:00h a 14:30h). TALLERS ONLINES i GRATUÏTS.

Informació sobre la inscripció:

Si vols rebre més informació et pots inscriure a: www. somosgeneracionin.org o contactar directament amb: Júlia Casal Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / trucar-nos (o enviar WhatsApp): 681 397 473

Menu