• Inici
  • _formació
  • PREINSCRIPCIÓ OBERTA: IX Edició Màster Igualtat i Equitat...

PREINSCRIPCIÓ OBERTA: IX Edició Màster Igualtat i Equitat en el Desenvolupament

Feminista i crítica és una oferta d’estudis innovadora en ser totalment virtual i amb un programa i professorat que facilita una crítica feminista al concepte de desenvolupament.

Es desenvoluparan els continguts teòrics en l’any acadèmic 2020/2021 i el treball fi de màster, fins a desembre de 2021,  per reflexionar la teoria a partir de la pràctica.

Els objectius del Màster en Igualtat i Equitat en el Desenvolupament són:

– Conèixer i analitzar les causes de les desigualtats de gènere en el marc de la cooperació al desenvolupament.
– Conèixer les referències històriques i filosòfiques de les teories sobre desenvolupament, promovent la creació de capacitats per fer una anàlisi crític envers les mateixes.
– Aprendre els instruments normatius, tècnics i polítics internacionals més innovadors amb perspectiva de gènere.
– Desenvolupar eines i habilitats personals, col·lectives, tècniques i polítiques per al treball de cooperació des d’una mirada feminista.

Està dirigit a la capacitació professional en temes de gènere i desenvolupament per a personal d’organitzacions del moviment feminista i de dones de l’Estat Espanyol i Llatinoamèrica, organismes oficials, organitzacions no governamentals (ONGD), empreses privades, sindicats, fundacions, etc. vinculades de diferents formes al món del desenvolupament i/o a la cooperació internacional, que ocupen diferents llocs en les seves organitzacions.

Per fer-ho possible comptem amb un professorat divers i multidisciplinari de persones expertes en cadascun dels temes del programa:
Rosa Cobo Bedia, Beatriz Ranea Triviño, Rosalba Todaro Cavallero, Idoye Zabala Errazti, Sonia Parella Rubio, Ainhoa Beola Olaziregi, Clara Murguialday Martínez, Estrella Ramil Paz, Morena Herrera Argueta, María Teresa Blandón Gadea, Teresa Maldonado Barahona y Norma Vázquez García.

Per accedir al màster, prèviament al procés de matriculació, s’ha de fer la sol·licitud enviant un currículum professional i personal així com una carta de motivació per correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o pots fer la preinscripció AQUI

Preu: 3.500 € (total dels 2 anys acadèmics)
Possibilitat de fraccionar el pagament.
Descompte del 10% per a matrícules fins el 31 de juliol de 2020

Aquí tens el tríptic amb més informació.  Si tienes alguna otra duda o quieres solicitar una beca, puedes contactarnos en Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

También puedes visitar la página de la UVIC
#MEyID

Menu