• Inici
  • _formació
  • Formació en Desenvolupament, Cooperació i Acció Humanità...

Formació en Desenvolupament, Cooperació i Acció Humanitària

Formació en Desenvolupament, Cooperació i Acció Humanitària

La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés, de la Universitat Ramon Llull, ofereix la 6a edició del màster i postgraus relacionats amb desenvolupament, cooperació i acció humanitària, per poder moure la ment cap a mirades que inclouen l’educació en la justícia, les diferències socials i culturals al món, les iniciatives d’intervenció en l’àmbit de la cooperació o la visió d’apoderar el territoris perquè creïn projectes sostenibles.

El màster ofereix la possibilitat de pràctiques locals i internacionals a diversos països en entitats. Per a més informació clica aquí.

Màster

Màster en Desenvolupament, Cooperació i Acció Comunitària (d'octubre 2020 a juny 2021)

En un moment de grans transformacions globals, el màster capacita l’alumnat per tenir un domini dels nous paradigmes en desenvolupament, cooperació internacional i acció humanitària, així com eines i coneixements per abordar reptes com les migracions, gestió de la diversitat cultural, minories, gestió de projectes i noves tecnologies.

 

Postgraus

Diploma de Desenvolupament i Cooperació (de gener a juny de 2021)

Aquest postgrau et capacitarà per treballar en projectes de cooperació al desenvolupament a partir de la comprensió de les diferents visions sobre el desenvolupament, l'aprofundiment en els fonaments de l’acció humanitària, i el domini del sistema de cooperació internacional, del qual sabràs identificar els actors principals i les seves agendes

 

Diploma en Reptes Globals (d'octubre 2020 a març de 2021)

Aquest postgrau et permetrà construir una visió actualitzada de la complexitat de la realitat global actual perquè hi puguis contribuir a partir de l'anàlisi de les diferents visions sobre el desenvolupament, com també desenvoluparàs una perspectiva global i eines efectives sobre l'acció humanitària.

 

Expert Universitari en Reptes Globals (d'octubre a desembre de 2020)

Amb aquesta formació de postgrau adquiriràs una visió actualitzada, interdependent i complexa de la realitat internacional, de les diferents transformacions que s’estan produint, així com dels principals reptes globals compartits i podràs treballar basant-te en una anàlisi que pren en consideració els diferents processos socials, experiències i aprenentatges de diverses realitats internacionals.

 

Expert Universitari en Desenvolupament i  Acció Comunitària (de gener a març de 2021)

Aquesta formació de postgrau t'habilitarà per poder comprendre i analitzar les diferents visions sobre el desenvolupament, incloent-hi perspectives com ara de gènere o migracions, i adquiriràs una visió global sobre l’acció humanitària i els seus fonaments. 

 

Expert Universitari en Cooperació al Desenvolupament i Transformació Global (de març a juny 2021)

Amb aquesta formació de postgrau analitzaràs el sistema de cooperació internacional, els seus actors i les diferents agendes; integraràs l’enfocament comunitari, que afavoreix una cooperació horitzontal; seràs capaç d'identificar, dissenyar i avaluar projectes de cooperació al desenvolupament, i faràs una aproximació a les noves tecnologies i el seu paper transformador.

 

Organització: Fundació Pere Tarrés

Menu