• Inici
  • _formació
  • LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ I DRET DE REUNIÓ I ASSOCIACIÓ PAC...

LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ I DRET DE REUNIÓ I ASSOCIACIÓ PACÍFICASessions formatives per a la ciutadania, organitzacions i moviments socials

Sessions formatives a Barcelona, Terrassa i Sabadelll sobre el marc normatiu internacional del dret a la llibertat d'espressió i del dret de reunió, els mecanismes i instruments a l'abast de la ciutadania per denunciar les vulneracions dels drets i llibertats fonamentals.

La tendència global i generalitzada a restringir la llibertat d'expressió i el dret de reunió i manifestació afecta tant a l'exercici d'aquests drets com a la capacitat per reclamar i exercir la resta de drets humans.

La llibertat d'expressió juntament amb el dret de reunió i manifestació pacífica constitueixen la pedra angular d'una societat lliure i democràtica. Aquests drets estan estretament relacionats i suposen un mitjà imprescindible pel debat públic i la crítica política necessària en un sistema democràtic plural.

Organització: Institut de Drets Humans de Catalunya
Programa del curs:

Les sessions són íntegrament presencials i seguiran les guies pràctiques sobre mecanismes i estàndards internacionals de la llibertat d'expressió i el dret a la reunió pacifica i associació.

16.00h - Mecanismes i estàndards internacionals de la llibertat d'expressió i el dret de reunió i associació  

18.00h - Estratègies i mecanismes de defensa mitjançant casos pràctics

Informació sobre la inscripció:

Sessió a BARCELONA, 5 de novembre | Inscripció gratuïta mitjançant formulari web

Sessió a SABADELL, 12 de novembre  | Inscripció gratuïta mitjançant formulari web

Sessió a TERRASSA, 19 de novembre  | Inscripció gratuïta mitjançant formulari web

 

Menu