Tallers Mou la noviolència

Mou la noviolència és un projecte educatiu impulsat per Cristianisme i Justícia dirigit a tota persona o col·lectiu interessat en la noviolència com a mecanisme per a la resolució de conflictes. Neix de la necessitat de donar eines davant l'augment del discurs d'odi que s'estén en la nostra realitat social, política i econòmica; una realitat que ens ha dut a formes de vida de gran voracitat i agressió i que ha desembocat en vies cada cop més subtils d'opressió: polítiques basades en el menyspreu del diferent, malabars borsaris amb els preus dels aliments més bàsics, abusos a través de lleis injustes que transformen crisis migratòries en drames humanitaris, violència masclista aparentment camuflada, etc.

El material inclou dotze unitats didàctiques que consten cadascuna d'un vídeo d'animació presentant el tema i d'un llibret que desenvolupa en deu capítols els continguts d'aquella unitat; tot el material és descarregable gratuïtament en català, castellà i anglès. El fet de ser produïts en tres llengües i mantenir una perspectiva aconfessional, el fa ser un material apte per a qualsevol grup, amb independència de la seva condició, pensament o religió.

De setembre a novembre de 2019 realitzarem cinc tallers dinamitzats per l'educador per la pau Paco Cascón a l'Espai Societat Oberta per presentar els materials i facilitar-ne la seva implementació. Les inscripcions són gratuïtes. El primer taller és de presentació, el segon i el tercer (idèntic taller) són dues dates a escollir per persones provinents del món educatiu formal. El quart i cinquè (idèntic taller) són dues dates a escollir per persones provinents del món educatiu no formal.

---

Tota la informació: https://moulanoviolencia.net/ 

 

Inscripcions: al web o aquí --> https://t.co/XiZpsZSTZs?amp=1 

Organització: Cristianisme i Justícia
Altra informació relevant:

 

Menu