Diplomatura de Postgrau de Cultura de Pau

Presentació

Des del seu inici el 1999 l'objectiu d'aquest postgrau és formar professionals en l'àmbit de la cultura i la construcció de la pau.
Durant el procés formatiu es proporcionen els coneixements necessaris per comprendre el concepte d'educació i cultura de pau, així com la transformació de conflictes a nivell micro (relacions interpersonals) i s'adquireixen capacitats per a l'anàlisi dels conflictes a nivell macro (conflictes armats) i els processos de negociació.
L’objectiu general d’aquest postgrau és incrementar el coneixement i la conscienciació a Catalunya i a l’àmbit estatal i internacional sobre la conflictivitat armada i la construcció de pau, amb enfocament de gènere i basat en drets humans, per tal de contribuir a enfortir la cultura de pau i les polítiques de prevenció de conflictes i construcció de pau.

Objectius

Objectius referits a l'aprenentatge de coneixements:
- Conèixer el concepte de pau positiva i la perspectiva positiva del conflicte.
- Saber identificar els tres tipus de violència en diversos àmbits (gènere, medi ambient, mitjans de comunicació, governs, identitat, etc.).
- Reflexionar críticament sobre diferents teories de l'anàlisi de conflictes armats i de la construcció de pau.

Dates

Inici: 15 d'octubre de 2019
Finalització: 4 de juny de 2020
Dimarts i dijous, de 16 a 20h
30 crèdits ECTS

Més informació

https://www.uab.cat/web/postgrau/diplomatura-de-postgrau-en-cultura-de-pau/informacio-general-1203328491238.html/param1-1807_ca/param2-2005/

https://escolapau.uab.cat/diplomatura/


Organització: Escola Cultura de Pau

Menu