Formació d'emprenedoria per a joves

ITINERARI D'EMPRENEDORIA JUVENIL

Som persones INquietes, INvencibles, INtel·ligents... no som NINI, som IN.

La generació que vol canviar el seu destí i ho farà EMPRENENT!

 

En què consisteix l'Itinerari d'Emprenedoria Juvenil?

INscriu-te

Des d'Acció contra la Fam desenvolupem diversos programes per recolzar aquelles persones que com tu passeu per dificultats per entrar al mercat laboral i us plantegeu l'emprenedoria com una opció per accedir a ell.

Participa al programa d'Itinerari d'Emprenedoria Juvenil si tens entre 16 i 30 anys, estàs a l'atur, no estàs realitzant cap activitat formativa o educativa i estàs inscrit/a (o ho faràs) a Garantia Juvenil.

Assessorament INdividual i tallers grupals

En aquest programa la porta sempre està oberta, és a dir, que tu pots apuntar-te quan vulguis i marxar quan ja no ens necessitis (et trobarem a faltar encara que ens alegrem de que hagis començat a volar).

En el moment en que t'inscrius, avaluem la teva situació per a començar a treballar en la teva idea de negoci i acompanyar-te fins que la posis en marxa, facilitant-te l'accés a microcrèdits si fos necessari. T'oferim assessorament individualitzat i participaràs en tallers grupals sobre màrqueting, fidelització de clients o el pla de negoci.

Metodologia INnovadora

El que ens distingeix d'altres programes d'emprenedoria és que ens centrem en dotar-te de les competències necessàries per a ser una persona emprenedora (resistència a l'estrès, capacitat de lideratge, resolució de problemes, entre altres) i millorar el teu autoconeixement i desenvolupament personal.

I ho farem aplicant recursos molt innovadors:

  • Participació en concursos i esdeveniments
  • Prototipat d'idees

 

Per molts motius, tu formes part de la Generació IN

Contacte:

Guillermo Almansa: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Aquest projecte està cofinançat pel Fons Social Europeu i la Fundació INCYDE.

 

Organització: Acció contra la Fam
Més informació: Tota la informació aquí

Menu