Màster Globalització, Desenvolupament i Cooperació

Fins al 9 de novembre de 2018, està oberta la preinscripció a la XXIX edició del Màster Globalització, Desenvolupament i Cooperació (60 crèdits ECTS), un títol propi de la Universitat de Barcelona, organitzat conjuntament amb la Fundació MÓN-3 i la Fundació Solidaritat UB, que s'impartirà de gener de 2019 a setembre de 2020.

En l'actual context de desigualtat econòmica, social i territorial, el desenvolupament i la cooperació, tot i que en contínua transformació per adaptar-se als nous temps, segueixen sent dos pols de referència en qualsevol discurs estratègic de futur, si és que aquest futur ha de ser possible per a tota la humanitat.

Aquest màster en desenvolupament i cooperació pretén seguir formant, com ho ha fet durant vint-i-vuit anys, especialistes que, enfortits per una sòlida base teòrica i pràctica, puguin intervenir directament en la construcció d’unes estratègies de desenvolupament i unes relacions de cooperació que apuntalin un món possible de solidaritat i benestar, respectuós amb la naturalesa, esperançador per a les generacions futures, i necessàriament diferent de l’actual.

Horari: Dimarts i dijous i un divendres al mes, de 18 a 21.30 h

Idioma: Castellà

Preu: 1.350 € (+ 70 € taxes UB*) cada curs

Informació: 93 402 43 25 / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (Maite Sirera)

 

*Pendent de confirmació

Organització: Fundació MÓN-3
Programa del curs:
 • PRIMER CURS (gener a juliol de 2019)
  • Mòdul I: El sistema econòmic mundial
  • Mòdul II: Concepte, context i mesura del desenvolupament
  • Mòdul III: La multidimensionalitat del desenvolupament
  • Mòdul IV: Metodologia d'investigació i projecte de tesina
 • SEGON CURS (gener a setembre de 2020)
  • Mòdul V: Cooperació per al desenvolupament
  • Mòdul VI: Projectes de desenvolupament
  • Mòdul VII: Altres modalitats de cooperació i la nova agenda internacional
  • Mòdul VIII: Treball final de màster
Informació sobre la inscripció:

Preinscripció: Fins al 9 de novembre de 2018. Cal presentar: carta de motivació, fotocòpia del DNI, 1 fotografia, fotocòpia compulsada del títol llicenciatura/diplomatura/grau, currículum i dipòsit de 30 € (es retornarà a les persones no seleccionades). En el cas dels estudiants estrangers, és imprescindible tenir el títol convalidat (via B).

Matrícula: Les persones preinscrites que hagin estat seleccionades han de fer efectiu l'import de la matrícula del 19 al 23 de novembre de 2018. A continuació, hauran de fer arribar el resguard de la transferència a la Fundació MÓN-3 (data límit: 23 de novembre).

Més informació: Programa del Màster

Menu