• Inici
  • _formació
  • 11è Curs de Formació en Matèria d’Asil i Protecció Int...

11è Curs de Formació en Matèria d’Asil i Protecció Internacional

Entre el 23 d'octubre i el 11 de desembre de 2018 tindrà lloc l'onzena edició del Curs de Formació en Matèria d’Asil i Protecció Internacional que des de la Fundació ACSAR organitzem anualment.

L’objectiu general del curs és capacitar a professionals a efectes de desenvolupar-se amb suficiència en el coneixement teòric i pràctic en matèria d’asil i d’apatrídia, i en el seu cas, orientar, assistir i portar la defensa de casos. Aquest objectiu es pretén assolir mitjançant classes presencials expositives, dirigides per professionals amb àmplia experiència en el sector, basades en els fonaments jurídic-teòrics i projectades a la praxi i les seves peculiaritats.

El curs està dirigit especialment a advocats, juristes, funcionaris de la Administració Pública, estudiants, assistents socials, organitzacions del tercer sector i en general a totes aquelles persones interessades en aquest tema.

La formació constarà de 26 hores lectives obligatòries per tal d’obtenir el certificat d’aprofitament.

El curs començarà el dimarts 23 d'octubre i finalitzarà el dimarts 11 de desembre. Les sessions tindran lloc dimarts i dijous de 19:00 a 21:00h.

En acabar el curs es fa entrega d’un certificat d’aprofitament.

Organització: Fundació ACSAR
Programa del curs:

Lobjectiu del curs és capacitar a professionals a efectes de desenvolupar-se amb suficiència en el coneixement teòric i pràctic en matèria dasil i apatrídia, i en el seu cas, orientar, assistir i portar la defensa de casos. Aquest objectiu es pretén assolir mitjançant classes presencials expositives, dirigides per professionals amb àmplia experiència en el sector, basades en els fonaments jurídic-teòrics i projectades a la praxi i les seves peculiaritats.

Informació sobre la inscripció:

Inscripcions al mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Altra informació relevant:

Places limitades . Preu del curs: 100 euros.

Menu