Gamificació per la Justícia Global

T'interessa la Justícia Global i l'Educació No Formal? Tens ganes d'aprendre sobre Gamificació? Vols crear col·lectivament un joc d'Educació per la Justícia Global?

El curs s’entén com el tret de sortida d’un procés de creació d’un grup de treball que, després del curs, continuarà treballant en la creació i producció del joc de justícia global ideat durant el curs i que seguirà endavant fins a poder provar i dinamitzar el joc amb el públic que el grup defineixi. L’equip de Nexes, Novact i Idealúdica facilitaran la formació i després, l’equip de Nexes seguirà facilitant el procés de continuïtat.

Organització: Nexes Interculturals de Joves per Europa i La Xixa Teatre
Programa del curs:

Objectiu:

- Formar joves en Educació per la Justícia Global.

- Crear col·lectivament un joc sobre Justícia Global.

Metodologia: El curs es basarà eminentment en els principis i metodologies de l’Educació No Formal i el joc tindrà un paper clau. Les sessions de Justícia Global s’enfocaran més des de l’òptica d’una xerrada participativa.

El curs i el procés van adreçats a joves majors d'edat amb inquietud transformadora, amb alguna experiència prèvia en educació no formal, amb ganes d'aprendre sobre justícia global i gamificació i que vulguin implicar-se en la creació d'un joc d'Educació per la Justícia Global.

Informació sobre la inscripció:

Inscripcions: https://goo.gl/forms/NX2uWtnt4rUgiaoB2

Preu: 10€ per a persones sòcies de Nexes. 15€ per a no sòcies de Nexes (inclou quota de sòcia).

Menu