Pacificar el final

Organització: Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU
Programa del curs:

Aquest curs pretén equipar el professionals o a persones que tracten amb persones grans o malalts que s'enfronten al final de la seva vida amb un model que ofereixi l'oportunitat d'alleugerir els focus d'angoixa o conflictes d'aquestes persones i així poder pacificar el final de la seva vida.

Programa:

Sessió 1. Presentació breu del model de pacificació de l'etapa final de la vida ; les sis fases. Importància de l'alliberament de càrregues psicoemocionals per a l'emergència de la felicitat.

Sessió 2. Els focus d'angoixa de l'ancià , el seu manifestació i jerarquització.

Sessió 3. Pacificar focus d'angoixa. Identificació de recursos al nostre abast. La Carta de la Pau dirigida a l'ONU i el seu model de transcendència de ressentiments

Sessió 4. L'exploració del vincle entre creences i l'estat emocional de les persones. Gènesi de la tradició judeocristiana i les seves conseqüències.

Sessió 5. El reconeixement dels béns creats al llarg de la vida com a vehicle de pacificació. Construcció de la història i aprenentatges de la persona.

Sessió 6. El ritual de retrobament conciliador amb el passat. Seguiment i retroalimentació del model.

 

Professors: Francesc Torralba, catedràtic de Filosofia de la Universitat Ramon Llull i Jordi Cussó, president de la Fundació Carta de la Pau. S’ofereixen apunts i vídeos. Curs bonificable per la Fundació Tripartita i 10% de descomptes pels Alumni de la Fundació Carta de la Pau.

 

Informació sobre la inscripció:

Enllaç d'inscripció

Altra informació relevant:

Preu: 60 euros

Més informació: www.cartadelapau.org/

Menu